Shelly -

Jun. 10th, 2023

08:52 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Aizdevāmies uz mazo cilvēku Praidu - saldējuma festivālu Vērmaņdārzā.
Sākšu ar pozitīvo - tika pūsti lieli, skaisti ziepju burbuļi, vējš tos dzenāja uz visām pusēm, skats ļoti instagramīgs, un bērni lēkāja tiem pa apakšu spiegdami un putaini. Vēl bija koncerts, estrāde gan bija tik ļoti ielenkta, ka redzēt nevarēja neko, bet brīžiem varēja dzirdēt dažādas vismaz manai ausij patīkamas latvju repa skaņas.
No ne tik labām ziņām - viss pārējais.
Nu, moins, tas tik bija uzmetiens. Ja biju sasapņojusies par dažnedažādu veidu salčukiem, bezgalīgu daudzveidību un jauniem garšas atklājumiem, tad realitātē bija pārstāvētas akurāt 2 firmas, un tās pašas, Pols un Ekselence, ko var nopirkt pilnīgi visur. Šeit gan īpašā nianse bija tāda, ka uz saldējumiem bija jāstāv vismaz pārsimts metrus garās rindās, jo cilvēku bija vismaz tūkstoši desmit. Vēl uz visu šo pulku bija vienas bezmaksas piepūšamās atrakcijas - kādi no laimīgajiem vecākiem blakus atzinās, ka ar bērniem esot stāvējuši rindā uz šo unikālo iespēju 2 stundas. Divas stundas!!!! Es ir mēms.
Šajā brīdī mēs ar Lauvu saķērāmies rokās un draudzīgi aizgājām uz tuvāko Narvesen, kur tikām pie saldējumu kokteiļiem, hotdogiem un limonādēm uzreiz. Un tad tipinājām uz Krastmalas Lido, kur 30 minūtes uz dažāda veida piepūšamajiem maksā, ja nemaldos, joprojām tikai 4 eiro. Atrakcijas tur vispār ir visvisādas, Lauva izvēlējās bumbu, kurā paripināties pa baseinu, bez maksas apskatījām trusīšus, vistas, kazās un aitas mini Zoo, un, remdējot kārtējo izsalkumu, papriecājāmies par muzikālo skulptūru, un tad jau, pavisam bez spēka, arī ripojām mājup. Lauva bija tik pārguris, ka atlūza pirms deviņiem, lasīdams savu obligāto vasaras literatūru.

(2 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]polija
Date:June 12th, 2023 - 07:00 am
(Link)
Jā - par šo twitterī lasīju, ka esot bijis vissirslikti.lv..
Es ar to reklāmu biju redzējusi/dzirdējusi. Bērnam pa neiepīkstējos, jo 10aja bija tas Ādažu MTB, kur viņa iepriekš bija ļoti gribējusi braukt. N u un tad negribēju sākt mainīt plānus. LAbi ka tā..
Pols un Ekselence tak bija RPK/Food Union markas, ne? Vajadzēja uzreiz nosaukt par RPK saldējuma festivālu :D
Un pēc to rindu izstāvēšanas tas saldējums taču bija vēl jāpērk, ne?
Vai par velti?

Bet nu jā - ja kāds 2h stāvēja rindā uz atrakciju, tad laikam nav piedzīvojis padomju laikus un tās rindas. Man rindu stāvēšanas ir pieticis 6g vecumā bērnībā tā, ka no laba prāta es neviena rindā toč stāvēt neiešu - pat 5-10min.. Kur nu vēl 2h!! :O
Forši, ka vismaz izglābāt dienu un devāties citur. Tur tak stulbs var palikt tajās ļaužu masās rindās mīcoties..
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]zhagata
Date:June 14th, 2023 - 09:57 am
(Link)
Vispār jau tur bija pārstāvēta tikai viena firma - Food Union :D To pasākumu viņi paši organizēja.
(Reply to this)