Shelly - Post a comment

Jun. 10th, 2023

[info]shelly

08:52 pm

Aizdevāmies uz mazo cilvēku Praidu - saldējuma festivālu Vērmaņdārzā.
Sākšu ar pozitīvo - tika pūsti lieli, skaisti ziepju burbuļi, vējš tos dzenāja uz visām pusēm, skats ļoti instagramīgs, un bērni lēkāja tiem pa apakšu spiegdami un putaini. Vēl bija koncerts, estrāde gan bija tik ļoti ielenkta, ka redzēt nevarēja neko, bet brīžiem varēja dzirdēt dažādas vismaz manai ausij patīkamas latvju repa skaņas.
No ne tik labām ziņām - viss pārējais.
Nu, moins, tas tik bija uzmetiens. Ja biju sasapņojusies par dažnedažādu veidu salčukiem, bezgalīgu daudzveidību un jauniem garšas atklājumiem, tad realitātē bija pārstāvētas akurāt 2 firmas, un tās pašas, Pols un Ekselence, ko var nopirkt pilnīgi visur. Šeit gan īpašā nianse bija tāda, ka uz saldējumiem bija jāstāv vismaz pārsimts metrus garās rindās, jo cilvēku bija vismaz tūkstoši desmit. Vēl uz visu šo pulku bija vienas bezmaksas piepūšamās atrakcijas - kādi no laimīgajiem vecākiem blakus atzinās, ka ar bērniem esot stāvējuši rindā uz šo unikālo iespēju 2 stundas. Divas stundas!!!! Es ir mēms.
Šajā brīdī mēs ar Lauvu saķērāmies rokās un draudzīgi aizgājām uz tuvāko Narvesen, kur tikām pie saldējumu kokteiļiem, hotdogiem un limonādēm uzreiz. Un tad tipinājām uz Krastmalas Lido, kur 30 minūtes uz dažāda veida piepūšamajiem maksā, ja nemaldos, joprojām tikai 4 eiro. Atrakcijas tur vispār ir visvisādas, Lauva izvēlējās bumbu, kurā paripināties pa baseinu, bez maksas apskatījām trusīšus, vistas, kazās un aitas mini Zoo, un, remdējot kārtējo izsalkumu, papriecājāmies par muzikālo skulptūru, un tad jau, pavisam bez spēka, arī ripojām mājup. Lauva bija tik pārguris, ka atlūza pirms deviņiem, lasīdams savu obligāto vasaras literatūru.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.