Shelly - Es un saldētās zivis, atkal

Nov. 2nd, 2010

03:15 pm - Es un saldētās zivis, atkal

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Atgriežoties pie ārkārtīgi aizraujošās saldēto ūdeņu iemītnieku apstrādes, šoreiz vispirms jautāšu, tad gatavošu.
Un, tātad, esmu nopirkusi un jau ledsskapī bez steigas un pamatīgi atlaidinājusi izstrādājumu, kas saucas "panēta mencas fileja". Ja jau panēta, tad to droši vien var tagad pa taisno likt uz pannas un cept?

(7 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]str
Date:November 2nd, 2010 - 03:21 pm
(Link)
es cepu cepeškrāsnī- ir ok
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:November 2nd, 2010 - 03:22 pm
(Link)
Pēc idejas - jā, bet praksē - nezinu, neesmu tādas pirkusi. Tā ir no tām, kas juku jukām mētājas s saldētavās iekš politelēna maisiņiem, vai arī iepakotas glītā kastītē? Ja kastītē, tad seko instrukcijai.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:November 2nd, 2010 - 04:42 pm
(Link)
No polietilēna maisiņa...
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]nova
Date:November 2nd, 2010 - 03:26 pm
(Link)
es liktu uz pannas, bet uz mazas uguns, lai sautējais un lai nav tā, ka ārpuse apdeg, kamēr vidus vēl sasalis.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:November 2nd, 2010 - 03:29 pm
(Link)
labāk jau svaigu
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:November 2nd, 2010 - 04:42 pm
(Link)
Vislabāk dzīvu!!!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:November 2nd, 2010 - 05:44 pm
(Link)
(Reply to this) (Parent)