03:15 pm - Es un saldētās zivis, atkal
Atgriežoties pie ārkārtīgi aizraujošās saldēto ūdeņu iemītnieku apstrādes, šoreiz vispirms jautāšu, tad gatavošu.
Un, tātad, esmu nopirkusi un jau ledsskapī bez steigas un pamatīgi atlaidinājusi izstrādājumu, kas saucas "panēta mencas fileja". Ja jau panēta, tad to droši vien var tagad pa taisno likt uz pannas un cept?
| From: | str |
Date: | November 2nd, 2010 - 03:21 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es cepu cepeškrāsnī- ir ok
| From: | blond |
Date: | November 2nd, 2010 - 03:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Pēc idejas - jā, bet praksē - nezinu, neesmu tādas pirkusi. Tā ir no tām, kas juku jukām mētājas s saldētavās iekš politelēna maisiņiem, vai arī iepakotas glītā kastītē? Ja kastītē, tad seko instrukcijai.
| From: | shelly |
Date: | November 2nd, 2010 - 04:42 pm |
---|
| | | (Link) |
|
No polietilēna maisiņa...
| From: | nova |
Date: | November 2nd, 2010 - 03:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es liktu uz pannas, bet uz mazas uguns, lai sautējais un lai nav tā, ka ārpuse apdeg, kamēr vidus vēl sasalis.
| From: | shelly |
Date: | November 2nd, 2010 - 04:42 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vislabāk dzīvu!!!