Shelly -

Jun. 18th, 2010

07:45 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tas TV3 Skaistuma pārvērtību šovs mani ir stabili pārliecinājis neiet uz Kolonnu. Neviena no salona meistarēm nerunā ne vārda latviski! Baigais ponts iet uz frizētavu, kur uz manu:
- apgrieziet man matus!
Man atbildēs:
- čo, čo?
Jā, bet jautājums patiesībā varētu būt aktuāls. Jo katra ielūkošanās spogulī atgādina: man ir daudz matu. Patiesībā pat ļoti daudz matu. Tīri vai neierasti: tajos trīs gados, kad balinājos, mati krita ārā kušķiem vien. Pēc tam es tos nokrāsoju maksimāli dabiskā krāsā un nogriezu virs pleca. Un pa pusotru gadu, kas pagājis kopš šiem revolucionārajiem soļiem, esmu ataudzējusi iespaidīgas krēpes. Vēl mazliet, un būšu īsta mikrofongalva (diametrā pāri lāpstiņām). Jaukiņi. Nē, man tiešām nevajag frizieres, ne latviešu, ne svešās mēlēs runājošas.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]str
Date:June 18th, 2010 - 09:19 pm
(Link)
esmu bijusi Kolonnā- nu nav tik traki
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:June 18th, 2010 - 09:56 pm
(Link)
Nu, manā piemājas Kolonnā arī nav "tik traki" valodas ziņā, bet ar matu griezumiem es biežāk esmu bijusi neapmierināta nekā apmierināta, un kopš tās reizes, kad man tur varmācīgi nokāsoja uzacis, es diez vai vēl sadūšošos uz turieni iet :D
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]sw
Date:June 18th, 2010 - 10:07 pm
(Link)
kolonnās, kur esmu bijusi - Alfā, Origo, Stabu ielā (vai kaut kur tajā rajonā) ar latviešu valodu nebija īpašu problēmu. par frizieru darba stilu gan grūtāk kaut ko pateikt, tas no cilvēka atkarīgs.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]red_lingerie
Date:June 19th, 2010 - 03:04 am
(Link)
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/232750
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]veermele
Date:June 19th, 2010 - 09:33 am
(Link)
Vakar, kad man uznāca kārtējais "Vajag nogriezt matus! Un tūlīt!". Nezināmas rokas vadīta iegāju visai aizdomīga paskata frizētavā ar nosaukumu "Svetlana". Mans visnotaļ sarežģītais Karē - man izmaksāja 5 latus. (tādu cenu neatceros no gadiem 90-tajiem....:)
Jocīgākais, ka ar rezultātu biju ļoti apmierināta. Un vēl šobrīd esmu apmierināta :)
(Reply to this)