08:57 am
Vai ķīmiskā cukura nelietošana var izraisīt nelāgu pašsajūtu, teiksim, galvassāpes un nespēku?
(es, protams, pieļauju, ka trauksmainām personībām ļaunu vēstoši simptomi var piemesties no visa)
| From: | jojo |
Date: | May 8th, 2010 - 09:23 am |
---|
| | | (Link) |
|
man liekas, diāna rakstīja kaut ko līdzīgu. sanāk, ka var.
Kas ir "ķīmiskais cukurs" un kāds ir "neķīmiskais"?
Nu, es nemāku tik skaisti izskaidrot, bet ir tas, ko veikalā pārdod kā cukuru un kas asinīs izdalās ļoti ātri, un tas, kas dabiski ir produktos (augļos, kartupeļos etc) un kas izdalās lēni.
var, ja esi iepriekš daudz lietojusi
a) jo strauji pazeminās cukura līmenis asinīs, ja nemaldos arī asinsspiediens krītas, no kā arī reiboņi. attiecīgi, ja ilgstoši izvairās no rafinētā cukura , mākslīgiem saldinātājiem un arī no produktiem ar augstu glikēmisko indeksu (makaroni, banāni, maize (baltmaize, bulciņas uin miltu izstrādājumi vispār kā tādi (risināums - galetes, nav tik traki galvenais pirkt tādas plānākas, lai smadzenes negrab kožot :D)).. nu var ieguglēt par glikēmisko indeksu, pie diabētiķiem domātas info tur būs par to daudz, ja kas, to var izmantot!
b) tavs organisms rupji sakot "atindējas" un detoksikācijas (atindēšanās) vienas no pazīmēm ir galvas spāoes, reiboņi, nespēks, iesaku daudz nesaldināta šķidruma lietot, zāļu tējas, kumelītes, piparmētru, organisma attīrošās :).
Ja tas ir apzināti, vēlu veiksmi, tas ir to vērts, no pieredzes saku. Tīri tā iemesla dēļ, ka "neceļas" uz kārumiem.
Nu, cerams, ka tas drīz pāries, jo pagaidām ir traki.
| From: | up |
Date: | May 8th, 2010 - 05:10 pm |
---|
| | | (Link) |
|
apeed gabalinju shokolaades.
| From: | kini |
Date: | May 8th, 2010 - 01:08 pm |
---|
| | | (Link) |
|
hm, pirms pāris dienām bija doma pamēģināt kādu laiku bez cukuriem padzīvot, apskatīties, kā organismam patīk, bet nu jā, ja galvassāpes un nespēks, vēl padomāšu..
Mēģini droši, es vienkārši esmu saaukstējusies, dzerot aukstu ūdeni :D
| From: | kini |
Date: | May 9th, 2010 - 07:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:) arī gadās. tik ar tiem cukuriem problēma, viņi ir visur, ja tā cītīgi apskatās, labi, var tējai nelikt un šokolādi negrauzt, bet maize, augļi, šampanietis..