03:58 pm
Tātad, šodien - spināti.
Brokastīs pie paipalu oliņām taisīju maizītes, iedvesmojoties no http://maltite.blogspot.com/2010/01/silta-pittas-maizite-ar-mozarella-un.html. Vienīgi Mozarellas siera vietā bija Latvijas siers (patriotiski, garšīgi, smiiirdīgi!) un smalcinātu Rimi spinātu vietā man bija griezti, kas nebija sevišķi veiksmīga izvēle, jo lielie gabali pa desmit minūtēm nepaguva lāga uzkarst. Bet ar pitas maizītēm vēl gribēšu paeksperimentēt.
Pusdienās - rīsi ar spinātiem, vai, kā smējās Dārgais - spināti ar rīsiem. Iedvesmas avots - http://www.irlaiks.lv/receptes/maincourse/vegetables/article.php?id=9221. Vienīgi grieztu spinātu vietā joprojām izmantoju saldētos, garo rīsu vietā - tvaicētos, un iztiku bez eļļas beigās. Manuprāt - ļoooti garšīgi! Un krāsa fifīga - sūnu zaļa. Vispār irlaiks.lv receptes manī izraisa zināmu neticību, bet par šo tiešām priecājos, ka izmēģināju. Dārgais bija ar mieru ēst, kad piespieda vēl krietnu devu citrona sulu.