Shelly - Spalvainas idejas manā dzīvē

Mar. 8th, 2010

10:56 pm - Spalvainas idejas manā dzīvē

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(8 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]minchux
Date:March 9th, 2010 - 11:35 am
(Link)
Nu ja kāds kaut kur sauc kaut ko par skriešanu izteikties, es tūdaļ klāt :D!
Tātad, ja tev ir luste un laiks vari izmēģināt to, ko piedāvā sportlat veikali un man liekas, ka vēl viens uz cēsu ielas - Maratons vai kautkas tamlīdzīgs. Tur vari iziet bezmaksas testu, lai zinātu kā tev pēda - liec uzsvaru uz priekšu vai aizmuguri. Bet pati galvenā ir sajūta iekšā. Kad Dzin pirkām botas, es iedevu visdārgākos, kas manuprāt piemēroti skriešannai un tad lai izbauda fīlingu, atcerās un tad pamazām ejot uz lētākām - kurās ir līdzīga tā patīkamā sajūta. Dārgāki ne vienmēr ir labāki, protams, bet mēdz tur visādas patīkamas fīčas būt - piem. vieglāki, kājai labāk pieguļ etc.
Man jau liekas, ka Asics ir feini, bet man pašai ir pirms 5 gadiem pirkti naiki Sportlanda lētajā kaktā(neatceros kā to nocenoto stūri sauca), zini nesūdzos. itkā jau ar vienām botēm varot ciktur 400km noskriet(amortizācija mazinās), bet to greznību jau atļaujas tikai tie, kas tād botes drillē katru dienu 2x dienā :).
Nu un ja, piekrītu arī antuanetei par tām rozā zolēm. Man tagad vispār ir tāds savalkāts asics treniņtērps, kas vēl ir pa lielu un man liekas, ka ja man būtu tas jaunais-vieglais-smukais-plānais-siltais, tad gan es skrietu, uj kā skrietu :D! Bet iekšējais žīds mani tura un 100EUR par klozītēm skriešanai negrib ļaut izdot.
(Reply to this)