Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:23: Kas mani uztrauc, tā ir LV drošība, jo ASV ir vienīgais reālais garants. Nekā labāka nav un pārskatāma nākotnē nebūs, vienīgi ja nu uzbūvējam Intermarium. Pagaidām nav skaidrs, kurš no lielajiem zvēriem ir nolēmis iedarbināt Antifas un citu teroristu grupējumus un kurš tos reāli kontrolē. Tas, ka visu to komunistu un progresīvo mērkaķu bordeli ASV lielā mērā izveidoja un pēc vajadzības izmantoja KGB jau sen ir dokumentēts (Bezmenovs, Pacepa, Goļicins, Luņevs, Suvorovs), bet jautājums ir, kas to zvēru dārzu pārvalda pašreiz un kam Tramps tik ļoti traucē. Vova šoreiz diez vai pie vainas ASV notiekošajam, kaut pilnīgi to izslēgt nevar, bet viņš var izmantot izdevību mazliet paplašināties uz rietumiem.
p.s.
Interesanti arī, ka grautiņos pieķerts(nofilmēts) ir Martin Weissgerber, Sandersa kampaņas dalībnieks, cietkoka komunists, kas neslēpj ilgas par GULAG izveidošanu Amerikā
https://www.washingtontimes.com/news/2020/jan/21/guillotine-rich-project-veritas-exposes-another-ra/

Comments

From:[info]slikts
Date:3. Jūnijs 2020 - 18:44
(Link)
Augošā nevienlīdzība ir tas, kas pamatā apdraud Latvijas un pasaules drošību; tikmēr tādi kā tu pat nav spējīgi sākt runāt par būtību un murgo par sazvērestībām.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:4. Jūnijs 2020 - 21:56
(Link)
Nevienlīdzība man ir tuva tēma. Es spēlēju basketbolu, Porziņgis arī spēlē, bet dara to labāk, pie tam ir arī vēl nepieklājigi garš. Pelna arī daudz reižu vairāk. Kā šito nevienlīdzību novērst?

From:[info]slikts
Date:4. Jūnijs 2020 - 22:18
(Link)
Geitss vai Bezoss nav simtiem tūkstošu reižu garāki vai citādi izcilāki kā citi.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:4. Jūnijs 2020 - 22:28
(Link)
Atbildi lūdzu uz jautājumu, ko uzdevu.
From:[info]slikts
Date:4. Jūnijs 2020 - 22:31
(Link)
Tā ir tieša atbilde; runa nav par mikro-mērogu, par ko tu gribi runāt. Neviens negrib liegt citiem individuālas izcilības augļus.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:4. Jūnijs 2020 - 22:44
(Link)
kas ir mikro mērogs? Un vai Greitsam nebija individuāla izcilība? Kā to mēra? Cik drīkst saņemt par individuālo izcilību un kurš to noteiks?
From:[info]slikts
Date:4. Jūnijs 2020 - 22:50
(Link)
Mikro mērogs ir Porziņģis salīdzinājumā ar Geitsu. Jebkāda Geitsa izcilība, ko var iztēloties, nav samērīga ar simtiem miljardu bagātību. Lemt par to ļauj pavisam mazliet padomāšana par mērogu, par ko ir runa.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:4. Jūnijs 2020 - 23:20
(Link)
Ciparus lūdzu studijā. Cik daudz ir samērīgi un kas nav samērīgi, un kurš to noteiks vai ir noteicis?
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:5. Jūnijs 2020 - 10:32
(Link)
Klīst baumas, ka prof. Preobraženskis ir dzīvs, dzīvo Latvijā un operē suņus.
Powered by Sviesta Ciba