Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:57: Zināšanas ir spēks. Universitātes ASV pasniedzēja, eģiptoloģe, Tviterī stāsta, kā pareizi nogāzt rasistisku obelisku, tvīta nevainīgi piebilstot, mums te priekšpilsētā viens ir.
https://twitter.com/indyfromspace/status/1267274543774814212 Varētu samest ozeriņus un cien. pētnieci uzaicināt Rīgā uz paraugdemonstrācijām. Mume te Pārdaugavā arī viens ir.
p.s.
Pavilkos uz notiekušo, bet kontrasts ir drausmīgs. No vienas puses SpaceX, no otras puses tajā pašā dienā barbari ar politiķu svētību posta pilsētas ASV. Un tas viss tāpēc, ka 5x sēdējis recidīvists saķeras ar policiju un noliek karoti. Tie nav nekādi stihiskie protesti, tur ir laba organizācija. Vajadzēja tikai iemeslu. Vēsturei der atcerēties Rodney King stāstu un 1992. gada grautiņus Losandželosā. Viss notiek tā, kā KGB pārbēdzējs Bezmenovs stāstīja tālajos 80 gados.

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:2. Jūnijs 2020 - 08:45
(Link)
Viena no daudzajām demonstrācijām akadēmijas intelektuālajam bankrotam un ideoloģiskajai korumpētībai. Btw, mums te pat cibā savi "eģiptologi", kas labprāt demonstrē savu revolucionārās sirdsapziņas tīrību. Nemaz nav jāsauc tantes no āmerikas.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:3. Jūnijs 2020 - 08:45
(Link)
Ja tu šo iemestu attiecīgajā trako spietā, tev "pierādītu", ka arī krievi ir cita - apspiesta - rase.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:3. Jūnijs 2020 - 11:35
(Link)
Ir jau arī - viņus arī Krievijā apspiež :)
From:[info]divi_g
Date:5. Jūnijs 2020 - 20:25
(Link)
Nu, bet ņem vērā arī ASV rasisma vēsturi un to, ka šis nožņaugtais nav atsevišķs gadījums, proporcionāli melnādainie tiek nogalināti visvairāk.
Powered by Sviesta Ciba