Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:53:

Comments

[User Picture]
From:[info]snark
Date:1. Jūnijs 2020 - 13:39
(Link)
Drīzāk jau izmeklēšana un sankcijas apstāsies (un tālāk pat nemēģinās) pie tiem, kas nodrošina nekārtību operatīvo vadību, loģistiku un koordināciju, jo finansējums viņiem nāk caur NVO ķēdīti, un maksimums, ko tur var nolikt pie vietas, ir bandītiem tuvākais posms. Visi pārējie var mazgāt rokas nevainībā un plausible denial.

[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:1. Jūnijs 2020 - 14:17
(Link)
NVO kā teroristu atbalstītājas tad jāklapē ciet un tālāk pa ķēdīti uz augšu. Problēma būs politiskā griba, jo tīklos var trāpīties lielas zivis. Tāpēc jau rakstīju par novešanu līdz galam. Pilnīgi iespējams arī, ka Antifas grupenfīrerus finansē ar narkotiku tirdzniecības palīdzību. Tīrs kešs, nekādu transakciju.
[User Picture]
From:[info]snark
Date:1. Jūnijs 2020 - 14:28
(Link)
Aizklapēšana pa ķēdīti uz augšu nestrādās (izņemot tiešo finansētāju un varbūt vēl nākamo posmu), taču finansējuma pārcelšanos uz citiem kanāliem tiesībsargu aktivitāte var gan veicināt. Labums tas, ka narkonaudai ir vājāks politiskais piesegums kā cilvēces progresa un vispārējās laimes labā strādājošiem NVO.

Pavisam ideālā situācijā sekas varētu just arī LV kreisie.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:1. Jūnijs 2020 - 15:37
(Link)
LV kreisie, kas mums tur īsti ir - aparisti, progresīvie, vēl kas? NVO? Ir vēl tā Fridays for Future, interesanti, kas to pārvalda.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:1. Jūnijs 2020 - 21:09
(Link)
Nu pilni mediji ar viņiem arī. Kreisie ir vairāk kā sērga, kas infiltrējas visās galvenajās informācijas aprites institūcijās, ne tik daudz oficiozi kā tāda vai šitāda partija.
Powered by Sviesta Ciba