Shanas biedrs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:29:

Comments

[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:21. Oktobris 2007 - 19:21
(Link)
Grūti te vairāk ko teikt, par Strīķi trolejbusā esmu dzirdējis , ka esot principiāla un "no rokas" neēdot, tieši tāpēc arī Saeimai tik ļoti neesot patikusi. Savukārt Loskutovs gan ir melnais zirdziņš, pēc radurakstu teorijas vajadzēja būt savējam kā Filipam, bet pagaidām neizskatās. Pašvaldības ir komplicēts gadījums, labi zinu vietu, kur skolas direktore iestājās ZZS un uzreiz atradās naudas skolas renovācijai savukārt pagastvecis no TP un jau ir sasniedzis apgriezienus, kad KNAB sāk interesēties. Pašvaldību gadījumi ir pateicīgi ar to,ka tur viss ir itin pārskatāms,ja vien esi tuvumā.
From:[info]divi_g
Date:21. Oktobris 2007 - 19:25
(Link)
Principialitāte profesionāli neaizvieto, un es trolejbusā dzirdēju, ka viņai diemžēl esot raksturīgi tiesiskās efektivitātes vietā izmantot teatrālu efektivitāti (aļa Pretterorisma vienības izmantošana Šķēles biroja kratīšanā pašā darbības sākumā). Tāpat Vaškeviča lietā ir daudz neskaidrību; no sarunām autobusā var domāt, ka versija par "mentu kariem" nebūt nav tik tāla no patiesības, kā liekas.
Par Loskutovu - hvz, man šamais likās esam akadēmisks sausiņš.
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:21. Oktobris 2007 - 20:00
(Link)
Nezinot "chain of command" un kādas ir reglamentētās procedūras, grūti komentēt. Diez vai Strīķei jebkad ir bijusi kāda teikšana par Omegu, drīzāk tas pats KNAB vien tur bija. Par teatralitāti runājot, arī Lemberga aizturēšanā bija teatrāli momenti. No otras puses, pie "krusttēviem" ierēdņi ar pildspalvu kabatā nedodas, lūk, tas gan izskatītos neprofesionāli. DeVoškas stāsts vēl nebūt nav beidzies, tur ir daudz versiju. btw, pašlaik TV3 Liepnieks(?) masē TP :)
From:[info]divi_g
Date:21. Oktobris 2007 - 20:14
(Link)
Tieši ar pildspalvām arī iet - Alkaponi, kā zināms, iesēdināja puisītis ar pildspalvu, nevis poliči ar tomsoniem ;)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:21. Oktobris 2007 - 20:23
(Link)
Bumbas piesēja par nodokļu nemaksāšanu t.i. lietu sagatavoja ar "pildsdpalvām", bet par pašu aizturēšanu gan nezinu. Galu galā tas ir reglamentētu procedūru jautājums.
From:[info]divi_g
Date:21. Oktobris 2007 - 21:01
(Link)
Neatminu, vai toreiz kādu aizturēja, un šaubos, vai digitalizācijas lietā apsūdzētie būtu Alkapones stila darboņi. Mūsdienās metodes ir smalkākas.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:21. Oktobris 2007 - 20:31
(Link)
Omegu, kā saprotu, piesaka un pasūtina tie, kam tas ir vajadzīgs. Cik lasīts, tad skandalozo Saknīša aizturēšanu par ātruma pārsniegšanu ONAB uzdevumā bija veikusi Omega. A ONAB un KNAB laikam brīžiem ir dažādās žoga pusēs. Bet Omegai vienkārši jāizpilda uzdevums.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:21. Oktobris 2007 - 20:33
(Link)
Tā var būt ar to teatralitāti. Bet tikpat labi var būt, ka izrāde tiek sarīkota psiholoģiska spiediena izdarīšanai uz aizturēto, pārmeklējamo u.t.t. A ja nu kādam nervi neiztur, un viņš izdod ārā kaut ko derīgu pirmajā izbīlī?
From:[info]divi_g
Date:21. Oktobris 2007 - 21:00
(Link)
Imho jā, ja var taisīt "razkrutku", a citādi - pēc dienas no liecības atsakās, paliek tikai "operatīvā informācija", un man ir aizdomas, ka tās ir līdz galvai un pāri.
Powered by Sviesta Ciba