Shanas biedrs

[info]shanietis @ 16:29:
Vēl no Delfu katliņa: viens skaisti ir salicis pa plauktiņiem:

Don't Cry For Me Argentina, kampaņa: pazīsti savu tuvāko, 21.10.2007 12:49

TP = PSKP (padomju kompartija) kopīgās raksturīgās īpašības:

-1.TP un PSKP prasa bezierunu pakļaušanos no saviem biedriem. Par sava viedokļa brīvu paušanu tie tiek izslēgti no partijas un publiski pazemoti. Respektīvi, gan TP gan PSKP jēdziens – savs viedoklis – nepastāv.

-2.Tāpat, kā PSKP, TP kultivē lozungu „kas nav ar mums, tas pret mums”. Tāpēc no darba Saeimā pilnīgi tiek izslēgta opozīcija.

-3.Visās atbildīgajās institūcijās TP cenšas iebīdīt savus ielikteņus. To gan PSKP gan TP sauc par iestāžu politisko kontroli. Tiek visiem spēkiem izēsti neatkarīgi domājoši cilvēki, pat ja tie nepieder ne pie vienas no citas partijas.

-4.Atbalstītas tiek tikai tās tās pašvaldības, kurās pie varas ir TP pārstāvji.

-5.Gan TP, gan PSKP aktīvi strādā pie ārējā ienaidnieka tēla radīšanas. PSKP laikos tie bija reakcionārie Rietumi, TP laikos – Sorosa fonds (sorozīdi), Amerikas Latvieši, citas nevalstiskās organizācijas, tagad jau tiek piesaukta KT.Beilija un „ASV iejaukšanās Latvijas iekšējās lietās”.

-6.Ar ārējo ienaidnieku nepietiek. Tāpat kā PSKP laikos, aktīvi tiek meklēti iekšējie „tautas ienaidnieki un musinātāji .” – „Bijušo desantnieku bandas, ko piesedz politiķi”,”neviens vairs šai valstī nevar justies droši”.

-7.Līdzīgas ir arī TP un PSKP darbības sekas. Par spīti tam, ka tiek deklarēta profesionalitāte (mēs esam profiņi, mēs zinām kā), viss tiek totāli salaists dēlī – inflācija aug, cilvēki emigrē, valsts un tieslietu iestādēs totāls bardaks.

-8.Gan PSKP tad, gan TP tagad, savas neprasmes un neveiksmes cenšas aizmālēt ar „piecgades būvēm” un trīs brāļiem.

-9.Kā smejies, gan PSKP līderi, gan TP līderi savu jaunību ir pavadījuši Padomju Savienībā, kur smēlušies kopējo politiskās cīņas pieredzi.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba