Katram savu maratonu

« previous entry | next entry »
May. 21st, 2018 | 07:59 am

Pēc iesildīšanās Pagalma festivālā pirms nedēļas, sendviču bārs "Desu klusēšana" devās izbraukumā uz suņu sacensībām barot divkājainos dalībniekus - skaitā 85. Nevis astoņus, nevis piecus, bet ASTOŅDESMIT PIECUS. Lielākais kompliments bija, ka vēl nevienās sacensībās neesot bijis tik garšīgs ēdiens. Un vēl viens no īsta brita - kurš paziņoja to pašu, tikai UK mērogā.
Atpakaļceļā piestājām Ķeipenē apskatīties Sergejam Eizenšteinam veltīto mākslu. Viens no objektiem tur ir galds mājas izmērā un divi atbilstoši lieli krēsli. To ieraugot, sapratām, ka viss mūsu pagatavotais ēdiens knapi pietiktu diviem milžiem, kam paredzēts šis galds.
Taču neskatoties uz cepšanas, griešanas, kapāšanas un fritēšanas maratonu (astoņdesmit pieci parasta izmēra ēdāji jeb diviem milži!), šī bija pirmā Restorānu diena, pēc kuras negribējās teikt "nekad vairs". Tāpēc, iespējams, "Desu klusēšana" neklusēs 4ever!

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {3}

lava

(no subject)

from: [info]lavametender
date: May. 21st, 2018 - 11:05 am
Link

es uz to ceru. tā arī nedabūju sendviču festivālā (biju aizņemts ar festi-vālēšanu)

Atbildēt


rūsganais sprakšķis

(no subject)

from: [info]mufs
date: May. 22nd, 2018 - 01:29 pm
Link

kas tas par suņu pasākumu? es šajā vīkendā biju divos, vienā nebija tik daudz dalībnieku, otrā nebija ēdināšanas, tikai zupa palīgiem :D #confused

Atbildēt | Thread


bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: May. 22nd, 2018 - 03:50 pm
Link

Ripo rati Ķegumā

Atbildēt | Parent