Aprīlis 6., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:56
Kamēr visiem pateikšos par apsveikumiem un labajiem vārdiem, ir lietas, kas dzīvē nemainās. Mājāžu problēmas. To mūžīgo drēbju mazgāšanu un trauku mašīnas rūcināšanu kaut kā atrisinājām, bet tagad mūsmājās ir jauna problēma.
Es nezinu kā viņš mazgā drēbes, bet visas viņa izkārtās drēbes vienmēr smird pēc kaut kāda pelējuma, mitruma, pat nezinu kā izskaidrot, bet nu jau kurā reize, kad pārnāku mājās un rauj vēmiens un jāver visi logi vaļā. Vai nu viņš pārbāž veļasmašīnu vai es patiešām nezinu no kā var tik briesmīgi smirdēt drēbes pēc mazgāšanas. Smaka tāda, it kā būtu visu slapju pūdējis veļasmašīnā vairākas dienas. Un tā katru reizi. Un tā nav mašīnas vaina, jo manas drēbes vienmēr skaisti smaržo pēc mazgāšanas un visa māja smaržo pēc izkāršanas. Tagad man jau ir paniskas bailes no viņa mazgāšanas dienām. Un tā smaka ceļo uz augšu un lien manā istabā. Sēžu tagad savā gultā, logi atrauti, bet viss smird. Vienkārši smird. Kā cilvēks pats to nejūt?!

(5 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sakaarnis
Date:6. Aprīlis 2017 - 20:48
(Link)
Šī parādība ceļas aiz tā, ka visai netīras drēbes lielā apjomā tiek mazgātas, izmantojot ātro programmu, reizēm mašīnām tā ir sarucināta pat tikai līdz divdesmit minūtēm. Daudziem pazīstamiem to smirdoņu esmu jutis, pa pusei neizskalots veļas pulveris ož vēl pa virsu.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:6. Aprīlis 2017 - 21:13
(Link)
Bet jocigi nedaudz, jo es mazgaju ar tiesi to pasu programmu (1h 18 min) un reizem vinam ir mazak drebju, bet tapat vina vienmer oz un manas ne. Un vins pats neozh cik zinu un drebes ilgi nevalka haha. Misterija kaut kada.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:6. Aprīlis 2017 - 22:19
(Link)
viņš varbūt drēbes tūlīt pēc mazgāšanas neizkar žāvēties vai arī žāvē pārāk biezi/cieši sakārtas, tāpēc sasmok
ir arī audumi, kuri smird, ja ir mitri, un nekāda mazgšana nelīdz, dažus t-kreklus nācies izmest šī iemesla dēļ
From:[info]sauleszakjis
Date:6. Aprīlis 2017 - 22:25
(Link)
Ir viena problēma, kas varētu būt īstā.
Man tā reiz bija - sabojāju savas mīļākās džinsas - kaut kā mazgāju reiz, laikam bija pārāk slapjas, kad izņēmu - viņām bija tāda "interesanta", pretīga smaka.
Mēģināju izmazgāt vēlreiz, gan kad jau bija izžuvušas, gan slapjas. Smaka neizzuda. Nesu uz ķīmisko - tas pats. Iespējams, viņam tās drēbes šim izgājušas cauri, bet es piemēram tās bikses izmetu miskastē (ehhh). Puikam laikam neinteresē.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:7. Aprīlis 2017 - 10:17
(Link)
Man ar britiem bija tada pati problema, bet pec maniem noverujumiem tas ir, ka nav izlikts zhaveties uzreiz pec mazgashanas, jo ilgak drebes nostav mitras, jo specigaka smaka.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba