Februāris 17., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:34
Lielākoties man riebjas iet FB, jo pārsvarā tikai muļķīgi video un nekas interesants, bet pa laikam uzrodas kādas pērles un tā arī šodien man no rīta uzlaboja garastāvokli video par kādu vecāka gadagājuma onkulīti - zinātnieku, kurš ir atklājis kā ātri un veiksmīgi audzēt koraļļus un, lai gan viņam ir pienācis pensijas vecums, viņš ir izlēmis nedoties pensijā kamēr 'neiestādīs' miljons koraļļu atpakaļ okeānā. Un viņš joprojām pats nirst un dodas okeānā ar studentiem un brīvprātīgajiem, un viņi ir izveidojuši mākslīgu 'okeānu', kurā cenšas paredzēt kāda būs okeāna vide pēc 100 gadiem, lai varētu izaudzēt stiprākus koraļļus, kas spētu izdzīvot nākotnes apstākļus.
Prieks par nesavtīgiem cilvēkiem, kuri vēlas savu laiku un zināšanas ieguldīt mūsu pasaulē, jo vispār viņš taču varētu pateikt - meh, es tāpat ilgi nedzīvošu, man vienalga kas notiks ar pasauli pēc 30-40 gadiem. Man vienalga, ka visi koraļļi nomirs un okeāns būs kā milzu kapsēta.
Īpaši aizkustinoši bija kādas studentes vārdi, ka viņa cerot, ka, pateicoties šim projektam, viņai, iespējams, izdosies ieraudzīt Lielo Barejerrifu tādu, kādu šis vecais zinātnieks ir redzējis pirms 60 gadiem.

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Februāris 2017 - 13:42
(Link)
prieks dzirdēt par tādiem, kaut arī pati zinu, ka par mani tāda video nebūs. and it's fine with me.
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:17. Februāris 2017 - 16:47
(Link)
Cik fantastiski!
[User Picture]
From:[info]klaudlet
Date:17. Februāris 2017 - 23:00
(Link)
Skaisti!
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba