Oktobris 21., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:48
Par skaistumu runājot, nespēju atgūties no sajūsmas kā ieviešot pāris jaunus paradumus manā matu mazgāšanas procesā, tas ir uzlabojis manu matu pinkošanās situāciju. Jau mēnešiem mocījos ar matiem, kas piņķējas visos iespējamajos veidos - mini dredos, mezglos, you name it. Katra matu ķemmēšanas reize bija līdz asarām un mati lūza visās malās. Tad palasīju kaut kādus garmataiņu forumus un ieviesu sekojošo (ļoti vienkāršas izmaiņas, bet man, lūk, vajadzēja 28 gadus):

1 - Mazgājot matus, cenšos minimāli 'burzīt' matus un kasīt galvu, gandrīz vai 'iestrādāju' šampūnu galvas ādā ar ļoti maigām kustībām, cenšoties pašus matus nekustināt no vietas - pirms tam biju pazīstama kā aizrautīga matu skrubētāja.
2 - Pēc kondicioniera ielikšanas, rūpīgi izķemmēju matus ar ķemmi.
3 - Kad mati izmazgāti, nepinu neko dvieļos, neberžu galvu, tikai maigi nospiežu lieko ūdeni ar dvieli. Ļauju izžūt bez aiztikšanas.

Tik vienkārši, bet visu nedēļu esmu nostaigājusi ar taisniem, nesapinkātiem, spīdīgiem matiem. Ķemmēšana aizņem sekundes un mati nelūzt, ir spīdīgi. Tikai jāpierod pie tā, ka kupluma mazāk, jo nekur vairs nav dredu, kas visu 'paceļ' uz augšu!

(8 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:21. Oktobris 2016 - 17:03
(Link)
tev ir tangle teezer? manu situāciju uzlaboja par 200%
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:21. Oktobris 2016 - 18:29
(Link)
Ir, nedaudz palīdzēja, kad man bija tie pinkainie mati visu laiku, bet nebija tā, ka brīnumlīdzeklis - tāpat plēsa matus.
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:21. Oktobris 2016 - 17:12
(Link)
Man palīdzēja ielikt kondicionieri arī pirms šampūna. Kondicionieris-šampūns-šampūns-kondicionieris.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:21. Oktobris 2016 - 18:30
(Link)
Man ir ļoti smalki mati un pārāk daudz kondicioniera liek bezmaz vai galvas ādai spīdēt cauri matiem :D :D
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:21. Oktobris 2016 - 18:08
(Link)
:) es kaut ko tamldzigu saaku dariit pirms aptuveni 6-7 gadiem, atceros, ka biju veel uk, kad arii par to dvieli un ekstra kjemeeshanu saaku pielietot katru reizi. un taa joprojaam daru, vienigi pamainu ik pa laikam produktus, kas sajaukti no virtuves plauktinjiem.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:21. Oktobris 2016 - 18:31
(Link)
O jā, šis ir paradums, kuram būs palikt!

Es vienreiz nedēļā lieku nedaudz eļļas saknēs - taisu pati savu miksli ar mandeļu, rīcineļļu un rozmarīna ēterisko eļļu.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:21. Oktobris 2016 - 18:47
(Link)
par dvieli tikko sasmeejos, jo atcereejos, ka tachu skolaa 8. klasee bija taada kaa biologija/anatomija/hiegeenas klase. it ka mainijas taa pati nodarbiba, bet pa meneshiem cits temats. nu, luuk, mums bija taada energetiski traka tolaiku mazliet hipijs skolotaaja (tagadaje eirovizijas puikas mamma haha) un kaa vinja mums toreiz boreeja visaadus "iz hipiju" panjemieniem.. viens no tiem bija... vinja ar tadiem zzhestiem un balsi kaa buutu teaatri.. klases priekshaa raadija, kaa ir nepareizi matus ar dvieli zhaaveet! pilnigi gar aciim taa aina tagad! to es atcereejos ilgi, ilgi, un tad kaut kad nozuda tas, jo ta matu ievietiishana dvielii iepatikaas. velak izlasiju to ,ka labak nevajag ar dvieli taa dauziities un atsaaku :)
bet taa uchene bija kaut kas!
[User Picture]
From:[info]sonnenwende
Date:22. Oktobris 2016 - 13:08
(Link)
Man gan nepinkājas, bet ir ļoti smalki mati, kas iet uz visām debespusēm. Taisu avokado maskas - sataisa putriņu ar bik pienu, liek matos, maisņš, dvielis, atstāj uz stundu un tad izskalo un gulēt, no rīta ar šampūnu izmazgā. Mati paliek spīdīgi un smagi un vispār afigennie pat pēc vairākām mazgāšanām.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba