Oktobris 21., 2016


[info]samantta14:48
Par skaistumu runājot, nespēju atgūties no sajūsmas kā ieviešot pāris jaunus paradumus manā matu mazgāšanas procesā, tas ir uzlabojis manu matu pinkošanās situāciju. Jau mēnešiem mocījos ar matiem, kas piņķējas visos iespējamajos veidos - mini dredos, mezglos, you name it. Katra matu ķemmēšanas reize bija līdz asarām un mati lūza visās malās. Tad palasīju kaut kādus garmataiņu forumus un ieviesu sekojošo (ļoti vienkāršas izmaiņas, bet man, lūk, vajadzēja 28 gadus):

1 - Mazgājot matus, cenšos minimāli 'burzīt' matus un kasīt galvu, gandrīz vai 'iestrādāju' šampūnu galvas ādā ar ļoti maigām kustībām, cenšoties pašus matus nekustināt no vietas - pirms tam biju pazīstama kā aizrautīga matu skrubētāja.
2 - Pēc kondicioniera ielikšanas, rūpīgi izķemmēju matus ar ķemmi.
3 - Kad mati izmazgāti, nepinu neko dvieļos, neberžu galvu, tikai maigi nospiežu lieko ūdeni ar dvieli. Ļauju izžūt bez aiztikšanas.

Tik vienkārši, bet visu nedēļu esmu nostaigājusi ar taisniem, nesapinkātiem, spīdīgiem matiem. Ķemmēšana aizņem sekundes un mati nelūzt, ir spīdīgi. Tikai jāpierod pie tā, ka kupluma mazāk, jo nekur vairs nav dredu, kas visu 'paceļ' uz augšu!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba