Aprīlis 21., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:58
Šim ir tikai daļējs sakars ar vegānismu, jo, nekādā gadījumā, nevēlos būt briesmīgais vegāns, kas visiem uztiepj savu vegānismu - it is a personal journey, after all, BET.

Ļoti, ļoti grūti valdīties, skatoties kā daži indivīdi birojā iet uz savām proteīna diētām un stumj iekšā tikai gaļu un pliekanus salātus bez nekādas uzturvērtības. Pēc tam sēž visi tādi izbadējušies, sūdzās, ka gāzes vēderā un viss slikti ož un vispār slikts garastāvoklis. Nesaku, ka visiem ir jākļūst vegāniem (lai gan būtu baigi forši), bet kad pienāks tā sajēga, ka vajag vienkārši ēst veselīgi, neizvairoties no kaut kādām makro grupām, un nodarboties ar kaut kādām aktivitātēm? Nu nepalīdzēs nekādas caurejas zāles, brīnumu detoksa tējas un kilograms gaļas pa dienu. Un tās izskalotās smadzenes - lasa uzturvērtību uz cukuraina augļu batoniņa, kas satur 10% augļu un tad tikai visādas ķimikālijas - tikai 90 kalorijas, tātad šis ir veselīgs! Aizej, apēd īstu augli!

Ehhh, sēžu, dusmīgas balsis galvā kliedz, bet neko nesaku un turpinu ēst savus rīsus, dārzeņus un kartupeļus. Visu to, no kā pārējie baidās.
Tags:

(4 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:22. Aprīlis 2016 - 09:16
(Link)
:))
es pie reizes fiksi pačīkstēšu, kā man riebjas kolēģu ziņkārība par manu ēdienu. nevar mierīgi pusdienas paēst, kā saskrien bars ap galdu un baksta savām sardelēm, ne pirkstiem, a kas tas tāds un kas šitas? un, kad uzzina, ka gaļas tur nav, tad fūj un rauc degunus, kur pretīgi. tas ir tik faking nepieklājīgi. un galnais, ka pilni interneti ar aizvainotajiem gaļēdājiem, kam itkā veģ./vegāni piepišoties, except es nevienu tādu mūžā neesmu satikusi un pati arī nevienam šķīvī nebakstu, labā audzināšana neatļauj.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:23. Aprīlis 2016 - 15:37
(Link)
Aha, un dārzeņi vispār smird, atkal ieliki savu sautējumu mikroviļņu krāsnī. Es nesūdzos, kad citi ēd taukainu lētu gaļas blāķi no lielveikala, kurš, manuprāt, arī smird :D
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:22. Aprīlis 2016 - 17:19
(Link)
piekriitu par iepriekseejo komentaaru. man arii 'kaitina' taa zinjkaare,ka naak virsuu peetiit manu eedienu un tad tur komentee, cik es veseliiba fui fui un tad manaa acu priekshaa taa teatraali galjas kluci eed ar 'baudu'.

mums valodas kalsee bija diskusijas teema ar eedienu, kur, protams, vegetariesha teema arii. "vai cilveeks var justies labi bez galjas, zivs?" Un ,prooootams, ka nevegetarieties riktiigi saak tur trallinaat, kas par stulbumu, nu, kaa tur taadi vitamini galjaa,kaa vinji taa var TIKAI (!!!!!!!) eest darzenjus. Un mees divas vegetarieties saskatiijaamies, sasmaidijamies par to, jaa, jaa, tikai daarzenji man uz skjivja. Haha.

Man vienmer ir jautajums vinjiem - hmm, kapec galjeedaajs vienmeer taads uzbruukosh daarzenja cilveekam? M? Ir aizdomajies. Neesmu satikusi vegetarieti, kursh taa riktigi ar duureem saka,ka jaed darzenis! :D
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:23. Aprīlis 2016 - 15:36
(Link)
Haha, vai ne? It kā dzirdi, ka visi augēdāji tādi briesmīgi svarīgi, propaganda, uzbrūk, kaunina un ko tik vēl ne, bet tā arī ir kā saki, vienmēr kaut kādi komentāri, ko tu tur ar saviem dārzeņiem, pē, hahaha.

Bet, ja godīgi, vismaz starp draugiem, visi jau ir pieņēmuši manus ēšanas paradumus un pat taisa man atsevišķus ēdienus, kad es nāku ciemos. Bet es joprojām esmu vienīgā, kas neēd gaļu starp visiem pazīstamajiem šeit UK.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba