Aprīlis 21., 2016


[info]samantta13:58
Šim ir tikai daļējs sakars ar vegānismu, jo, nekādā gadījumā, nevēlos būt briesmīgais vegāns, kas visiem uztiepj savu vegānismu - it is a personal journey, after all, BET.

Ļoti, ļoti grūti valdīties, skatoties kā daži indivīdi birojā iet uz savām proteīna diētām un stumj iekšā tikai gaļu un pliekanus salātus bez nekādas uzturvērtības. Pēc tam sēž visi tādi izbadējušies, sūdzās, ka gāzes vēderā un viss slikti ož un vispār slikts garastāvoklis. Nesaku, ka visiem ir jākļūst vegāniem (lai gan būtu baigi forši), bet kad pienāks tā sajēga, ka vajag vienkārši ēst veselīgi, neizvairoties no kaut kādām makro grupām, un nodarboties ar kaut kādām aktivitātēm? Nu nepalīdzēs nekādas caurejas zāles, brīnumu detoksa tējas un kilograms gaļas pa dienu. Un tās izskalotās smadzenes - lasa uzturvērtību uz cukuraina augļu batoniņa, kas satur 10% augļu un tad tikai visādas ķimikālijas - tikai 90 kalorijas, tātad šis ir veselīgs! Aizej, apēd īstu augli!

Ehhh, sēžu, dusmīgas balsis galvā kliedz, bet neko nesaku un turpinu ēst savus rīsus, dārzeņus un kartupeļus. Visu to, no kā pārējie baidās.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba