Novembris 27., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:43
Es esmu tik ļoti vīlusies Perfect Strangers projektā. Labi, ne pašā projektā kā tādā, bet cilvēkā, kurš man tika izlozēts. Šodien saņēmu savu vēstuli, kas bija kaut kādas jocīgas ilustrācijas par kara laika ēdienu un neizsakāmas izcelsmes kartiņa. Nekādi paskaidrojumi kas tas ir, kāpēc tieši tas man ir atsūtīts, nekāda vēstule, pat ne īsa zīmīte.
Es cerēju, ka šis projekts ļaus man iepazīt kādu cilvēku otrā pasaules malā, dalīties ar daļiņu sevis, savas dzīves, vai iepriecināt kādu. (Un tajā pašā laikā es cerēju, ka kāds dalīsies ar mani, vai, ka, vismaz tajā visā būs kāds cilvēcīgums - t.i. kaut vai neliela zīmīte no otras personas būtu jauki!)
Es vairākas dienas skraidīju apkārt, meklējot lietas savai paciņai - vietējo, īpašo Ziemassvētku tēju, kas iepakota skaistā svētku bumbulī, kuru kārt eglītē, vietējo šokolādi, kas ir vienkārši unikāla gan iepakojuma, gan garšas kombināciju ziņā, un nāk no mana apgabala, kā arī latviešu gardumus, kas vairāk no manas dzimtās puses. Atradu kartīti, jo tā meitene bija uzrakstījusi, ka viņai patīk pastkartes, uzrakstīju arī nelielu vēstulīti.
Es pat biju specifiski uzrakstījusi savā aprakstā, ka vēlos lai cilvēks pastāsta par sevi, padalās ar savu stāstu.
Nu neko. Gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. Atkal par daudz par visu piedomāju un cerēju, ka arī kāds cits domā līdzīgi kā es. Cerams, ka vismaz viņai patiks.

(11 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]roskild
Date:27. Novembris 2014 - 18:07
(Link)
Jaa, taa dziivee notiek. Kad paaraak lielas ekspektaacijas liek vilties. Bet es domaaju, ka pay it forward princips ljoti darbojas shajaa zinjaa. Un tev noteikti atnaaks kaut kas cits vietaa :)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:27. Novembris 2014 - 18:31
(Link)
gan jau. man jau nav žēl, ka neatnāca nez kas tur, tikai kaut būtu tiešām bijis kas personīgs :)
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:27. Novembris 2014 - 18:09
(Link)
Ja Tev sadas lietas patik, iesaku to kartinju projektu. Pern daudz kartinju nosutiju un sanjemu. No visas pasaules. Un ar skaistiem un privatiem ierakstiem.
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:27. Novembris 2014 - 18:12
(Link)
Tev vienkarsi soreiz nepaveicas ar otru pusi, bet Karma jau nav mazais berns.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:27. Novembris 2014 - 18:30
(Link)
jā, es vienu laiku piedalījos postcrossing, bet tad kaut kā atmetu, nebija laika iet uz pilsētu meklēt kartiņas, bet tagad, kad strādāju centrā. varbūt jāatsāk :)
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:27. Novembris 2014 - 18:21
(Link)
Es šodien saņēmu savu un esmu pārsteigta, cik personīga dalīšanās ar sevi ir manam perfect stranger. Sākumā, kad saņēmu paciņu, šķita, bāc un es tāpat kā tu skraidīju, meklēju un domāju tur visādus iepakojumiņus ar nesaldām koņčām(jo viņa nedrīkst,tikai sugar free), šķita,ka esmu pārcentusies (imera ziņā viņas paciņa ir 2x mazāka par manis izsūtīto, kuru knapi aiztaisīt avrēju un bija atsevišķi aploksnē jāsūta viena lieta). Bet tiklīd kā atvēru bija tāds pārsteigums, cik , cik, cik viss skaisti, pārdomāti un tieši tā it kā viņa mani pazītu! Man ir vairākas maas vēstulītes, kurā viņa par sevi raksta, ka pilnīgi asaras saskrēja acīs, jo sajūta,ka mana dvīņu māsa jeb jaunākā māsa! Un tad sajutos muļķīgi,ka es tik daud par sevi nepadalījos, beeettt es riktīgi daud par Zviedriju viņai saliku iekšā visu ko, jo es izvēlējos , ka ir perfect stranger tajā pašā valstī... Un ikrita nīderlandiete no Stokholmas... Un sapratu,ka viņa ivēlējās arī zviedriju, lai ... zviedru sakristu! bet nē, par laimi, man tik daudz zināšanu par šējieni,ka arī visu ko saistībā ar zviedru ziemassvētkiem saliku :)
Es ceru, ka viņai patiks. Un tagad lasīšu pārējās vēstules , ko viņa man sarakstījusi.. receptes arī! Un tad ar emailu jau jāsazinās, šķiet,ka gribētu satikt,kad esmu Stokholmā!

Es domāju,ka ir daudi kā tu, un kā es, un kā otrs mūsu stranger, dažiem būs tās perfektās instagram bildītes, ko oh comely rāda kā no žurnāla... un citiem būs pļikupļeku. Nu, galvenais, ka TU parūpējies, iespējams otrs aizdomāsies... :)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:27. Novembris 2014 - 18:30
(Link)
jā redzēju tavu bildi facebook, tik liels prieks par tevi, ka tik foršs cilvēks pretī gadījās :) nekas, gan jau citreiz izdosies, hehe.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:27. Novembris 2014 - 23:26
(Link)
man draudzene Florence, kura ari divo UK, atrakstija , ka vinas perfect stranger atsuutija.. "realy annoying cos like i spent ages collecting vintage photographs and writing out my fave poems and i even dd her one of my tiny illustrations on a rose petal and gother organic tea and everyting was so perfect yod have loved it! hha
and i got hang warmers, nail varnish and a colouring book?"

un "mans stranger pat nav izlasijis aprakstu par mani, ka es ziimeeju , ka emsu illustrators un atsuuta... beernu krasojamo gramatu!"

jopcik, ne! :D
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:28. Novembris 2014 - 23:18
(Link)
izskatās, ka mums ar Florenci ir noveicies :) no neko, pieredze ir, vismaz vairs nebūšu naiva, haha!
From:[info]sauleszakjis
Date:27. Novembris 2014 - 23:33
(Link)
vajadzēja izvēlēties mani! :D vnk randomā :D es tev būtu tādas lietas aizsūtījusi ^^
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:28. Novembris 2014 - 23:18
(Link)
varbūt būs kas tāds kādreiz jānoorganizē ;)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba