Novembris 27., 2014


[info]colder_18:21
Es šodien saņēmu savu un esmu pārsteigta, cik personīga dalīšanās ar sevi ir manam perfect stranger. Sākumā, kad saņēmu paciņu, šķita, bāc un es tāpat kā tu skraidīju, meklēju un domāju tur visādus iepakojumiņus ar nesaldām koņčām(jo viņa nedrīkst,tikai sugar free), šķita,ka esmu pārcentusies (imera ziņā viņas paciņa ir 2x mazāka par manis izsūtīto, kuru knapi aiztaisīt avrēju un bija atsevišķi aploksnē jāsūta viena lieta). Bet tiklīd kā atvēru bija tāds pārsteigums, cik , cik, cik viss skaisti, pārdomāti un tieši tā it kā viņa mani pazītu! Man ir vairākas maas vēstulītes, kurā viņa par sevi raksta, ka pilnīgi asaras saskrēja acīs, jo sajūta,ka mana dvīņu māsa jeb jaunākā māsa! Un tad sajutos muļķīgi,ka es tik daud par sevi nepadalījos, beeettt es riktīgi daud par Zviedriju viņai saliku iekšā visu ko, jo es izvēlējos , ka ir perfect stranger tajā pašā valstī... Un ikrita nīderlandiete no Stokholmas... Un sapratu,ka viņa ivēlējās arī zviedriju, lai ... zviedru sakristu! bet nē, par laimi, man tik daudz zināšanu par šējieni,ka arī visu ko saistībā ar zviedru ziemassvētkiem saliku :)
Es ceru, ka viņai patiks. Un tagad lasīšu pārējās vēstules , ko viņa man sarakstījusi.. receptes arī! Un tad ar emailu jau jāsazinās, šķiet,ka gribētu satikt,kad esmu Stokholmā!

Es domāju,ka ir daudi kā tu, un kā es, un kā otrs mūsu stranger, dažiem būs tās perfektās instagram bildītes, ko oh comely rāda kā no žurnāla... un citiem būs pļikupļeku. Nu, galvenais, ka TU parūpējies, iespējams otrs aizdomāsies... :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba