Oktobris 20., 2013
| 11:19
|
Comments:
Pamēģini no tā uz laiku atteikties, es tev garantēju, ka pēc kāda laika sāksi justies labāk. Tiesa, ir vajadzīgs laiks, lai organisms pie tā pierastu. Es nesen norāvos un ēdu neveselīgas lietas un manam ķermenim tas galīgi nepatika, tāpēc atkal cenšos ēst veselīgi, jo tam ir nozīme. Visgrūtākais ir tad, kad tu ej kkur ēst. Ir jāmācās teikt "nē" sev un citiem, kad viņi tev kaut ko piedāvā. Un neklausies visās tajās runās aļa "ak, tas taču nav nekas drausmīgs, vienu gabaliņu jau var". Parasti no šī viena gabaliņa arī rodas problēmas. Par kruasāniem un vafelēm neuztraucies, var mierīgi pagatavot bezglutēna variantu un būs ļoti garšīgi. Es mājās cepu vegānu brauniju un draudziņam ļoti garšo.
Jā, zinu, ka visgrūtākais būs tieši ar iešanu kaut kur. Kad es esmu pati savā nodabā, man ļoti labi izdodas būt veselīgai. Tagad, kad sāku pierakstīt visu ko ēdu, iekrāsoju visas, manuprāt, sliktās lietas sarkanas, un sāku redzēt, ka jo vairāk sarkanā, jo sliktāk esmu jutusies. Es vienkārši nesaprotu kā es varēju tik ilgus gadus justies pavisam labi, bet pēdejais gads ir vienkārši čau. Bet es pieļauju, ka tas ir rezultāts no ilgiem gadiem nepārdomātas ēšanas, kas lēnām visu čakarēja + pārvākšanās uz UK.
es sev uzdodu tieši to pašu jautājumu. pirms pārvācos dzīvot uz īriju, mani ēšanas paradumi bija tālu no veselīgiem, taču tieši uz zaļās salas sākās visas problēmas. |
|
|
|
Sviesta Ciba |