Septembris 29., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:14
Jūtos priecīga un satraukta - esmu iegādājusies savas pirmās, īstās motocikla bikses - ar visiem ceļu sargiem un simts kabatām un slēdžiem no ūdensizturīga materiāla, viss kā vajag, vēl tikai vajag jaku un apavus. Tas sāk palikt nopietni.

Vakar gandrīz piečurāju bikses, kad devāmies uz motociklistu veikalu, lai varu piemērīt dažādas jakas un citus apģērba gabalus. Uzreiz jau izrādījās, ka man, kā tipiskai meitenei patīk dārgas lietas - rokas tikai stiepās uz īstajām ādas jakām par vairākiem simtiem mārciņu, jo tas pavisam cits skats - viss skaisti pieguļ, es joprojām izskatos kā dāma, bet toties with a punch. Karls pārsmējās kad locījos iekšā un ārā no biksēm, un visu skaļi komentēju vai ģērbtuvēs likos uz deguna - padomājat paši, visur iešūti aizsargi, uzpleči un kas tik vēl ne - uzvelku jaku, tur kādi 5 kilogrami uz maniem pleciem. Vienā no pilnajiem ietērpiem drūmi paziņoju, ka izskatos tā it kā rīt došos kosmosa ekspedīcijā uz mēnesi, par ko kāds būdīgāks onkulis, blakus stāvot, sāka smieties.

Savus brīvdienu rītus vadām skatoties "Long Way Round" - dokumentālo filmu kā Ewan McGregor ar savu labāko draugu ceļoja uz motocikla apkārt pasaulei 2004. gadā. Es skaitu dienas līdz mūsu ceļojumam. Labi, tas būs tikai divas nedēļas bez nekā ekstrēma, bet man viss iekšā kņudinās no piedzīvojuma smaržas tepat degungalā. Un mazliet arī bail - vai es varēšu izturēt stundām sēdēt motocikla aizmugurē, pārvietojoties pa garlaicīgiem ceļiem (jo es neesmu tik lētticīga, ka iedomāšos, ka viss būs 100% skaisti, brīnišķīgas ainavas un kas vēl ne). Bet viss būs lieliski, es vienkārši to jūtu.



Tags: ,

(6 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:29. Septembris 2013 - 22:44
(Link)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:29. Septembris 2013 - 22:56
(Link)
ū, šis būs interesants lasāmgabals. paldies.
[User Picture]
From:[info]coletya
Date:30. Septembris 2013 - 06:13
(Link)
Man pēc 2h uz moča/ skūtera ritīgi mugura sāp
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:30. Septembris 2013 - 19:45
(Link)
man sākumā nedaudz ne tā kā sāpēja, bet bija neērti, bet tagad jau esmu izceļojusies tā pa kādām 4 stundām pa dienu un tad nākamajā dienā tāda pati distance un mugura nesāp. bet kājas gan nedaudz, ka visu laiku platām kājām jāsēž :D
[User Picture]
From:[info]sjuzi
Date:30. Septembris 2013 - 11:43
(Link)
Wow, izklausās makten aizraujoši. Izdošanos!
Mazliet savtīgi, bet gaidīšu, kad padalīsies ar iespaidiem PĒC :)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:30. Septembris 2013 - 19:46
(Link)
esmu apņēmusies filmēt tādu kā video dienasgrāmatu un ļoti daudz bildēt. mums būs līdzi lielā, labā fotokamera, parastā fotokamera, kaut kāda piekabināmā videokamera lai var filmēt no motocikla un abiem telefoni ar labām kamerām, tā ka gan jau būs ko atskaitīties, vī! :)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba