Aprīlis 23., 2012
| 17:34
|
Comments:
to jau varēs tik tad, ja būšu latvijā, te neviens neko tādu nepārbauda. turklāt man apstāstīja, ka anglijā vispār ļoti slikti apstrādā kviešus, tapēc es tā. latvijā man būtu viens pīpis. latvijā ēdu visu ko gribēju un nekādi vēderi nepūtās, nesāpēja un nebija tādas problēmas ar smagumu kā te, ka visu laiku rennie jārij.
tiešām? nu ok, varbūt tad tikai blakus salā var nočekot toleranci pret ēdienu aptiekā. Var arī sameklēt self-check testus, ja gribas durt pirkstā un nopilināt asins lāsi ( http://www.amazon.co.uk/SELFCheck-Gluten-Intolerance-Test/dp/B005UXZAX4 , citur varētu būt lētāk). Citādi, vieglāk imho ir nedēļu atturēties no kviešu ēdieniem, nekā gāzt ārā naudu par bezglutēnu viskaut ko. Bet uz sevis nekādas atšķirības ēdiena dēļ uz salām nejūtu. |
|
|
|
Sviesta Ciba |