Aprīlis 23., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:34

(13 piebilda | piebilst)

Comments:


From:[info]hessin
Date:23. Aprīlis 2012 - 20:29
(Link)
glutēna un citas alerģijas imho vajadzētu varēt mierīgi pārbaudīt kādā palielākā aptiekā un tad droši zināt/nezināt, vai tiešām ir jāpērk gluten free produkti.
Cita lieta, ka kviešu izstrādājumi paši par sevi nav veselīgi, lai tikai no tiem pārtiktu.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:23. Aprīlis 2012 - 20:41
(Link)
to jau varēs tik tad, ja būšu latvijā, te neviens neko tādu nepārbauda. turklāt man apstāstīja, ka anglijā vispār ļoti slikti apstrādā kviešus, tapēc es tā. latvijā man būtu viens pīpis. latvijā ēdu visu ko gribēju un nekādi vēderi nepūtās, nesāpēja un nebija tādas problēmas ar smagumu kā te, ka visu laiku rennie jārij.
From:[info]hessin
Date:23. Aprīlis 2012 - 22:50
(Link)
tiešām? nu ok, varbūt tad tikai blakus salā var nočekot toleranci pret ēdienu aptiekā. Var arī sameklēt self-check testus, ja gribas durt pirkstā un nopilināt asins lāsi (http://www.amazon.co.uk/SELFCheck-Gluten-Intolerance-Test/dp/B005UXZAX4 , citur varētu būt lētāk). Citādi, vieglāk imho ir nedēļu atturēties no kviešu ēdieniem, nekā gāzt ārā naudu par bezglutēnu viskaut ko.
Bet uz sevis nekādas atšķirības ēdiena dēļ uz salām nejūtu.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba