Februāris 4., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33
Nopietni?
Es man liekas par šito jau te nesen pukstēju, ka kad es strādāju vecajā darbā, nācu mājās ātrāk nekā Karla un vienmēr mazgāju traukus, kas no brokastīm vai citreiz no iepriekšējās dienas palikuši. Un man tas likās normāli, un, ka tā tam, jābūt. Tagad es esmu tā, kas nāk vēlāk, bet viņa vienkārši neko nemazgā. Trešdien izlietnē mirka vesela čupa, izlēmu par spīti neko nedarīt, un paskatīties cik ilgi tā būs. Un šodien ne tikai pamostos pie 9 grādiem savā istabā, bet arī viena mājās, un tie paši trešdienas trauki tur joprojām mirkst! Es zinu, ka es daudz te par to čīkstu, bet man ir nervu sabrukums, un es gribu raudāt, un es nezinu kā viņai to normāli sejā pateikt, jo kapēc 23 gadus vecam skuķim būtu jāmāca 32 gadīgai sievietei dzīvot? Es tiešām tagad saprotu savu mammu, kad viņa bērnībā kaut ko pukstēja par dzīves prioritātēm utml. Ir pretīgi skatīties uz sievieti, kas pati var caurām dienām ap sevi ņemties - taisnot un fēnot matus, pucēties, bet aiz sevis neko nevīžo novākt. Vienkārši tas konfrontācijas moments mani biedē, pirmkārt, jo man liekas, ka viņai tas būs kā pīlei ūdens, tip, viņas māja, ko gribu to daru. Un tapēc, ka kad es sāku stresot, mana angļu valoda kļūst izteiksmīgi nepareiza, un viss efekts zudīs.

(4 piebilda | piebilst)

Comments:


From:[info]kaukau
Date:4. Februāris 2012 - 12:44
(Link)
nemazgātos traukus sakrauj blakus kaudzē [izskatās efektīgāk kā izlietnē] un nepievērs uzmanību. mazgā tikai savu šķīvi. ja viņa ēd no Tevis nomazgātā vienīgā tīrā, tad nomazgā un pēc ēšanas netīru atliec kaudzē atpakaļ :D
From:[info]kim
Date:4. Februāris 2012 - 14:09
(Link)
Haha, šis ir ļoti labs variants!
[User Picture]
From:[info]bikini_kill
Date:4. Februāris 2012 - 13:12
(Link)
nu bļēēē. nē, tu viņai pasaki (ja baidies, ka angļu valoda paliks nepareiza, uzraksti visu kaut vai uz lapiņas un morāli sagatavojies), ja viņa teiks, ka pofig, tad dari tā, kā cibiņš virs manis pateica.
un nopērc mazo sildītāju!!! tu gribi sev nieres atsaldēt, vai?? viņai acīmredzami ir pofig, ka tu salsti, tāpēc tev to mazo uzparikti vajadzēs ļoti. un kad atnāks lielāks elektrības rēķins, varēsi viņai sejā iebāzt tos 9 grādus.
bet vispār skaties citu dzīvokli.
From:[info]mocekliite
Date:5. Februāris 2012 - 00:26
(Link)
yep nopeerc mazo electric heater par £15, divas hot water bottles £5 each un kaadus draft excluders £10 ko apliimeet apkaart savas istabas durviim lai siltums neizbeeg un probleema atrisinaata :)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba