Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 23., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:27
Emma šodien vecmāmiņai parādīja gan, ka māk pabļaut un pakašķēties, gan, ka māk būt īsts saldumiņš-mīļumiņš. Divatā tik lielu gabalu vēl vienas pašas nebijām braukušas, bet neko - viss čiki. Forši, ka man ir tas bēbīš-spogulis. Visu redzēju, ko viņa tur ņemas. Atpakaļceļā galīgi negribēja gulēt, pusstundu ņēmās lāci pluinīt, segu mīcīt, visas drošības jostas pārbaudīja, autobeņķim jumtiņu un to arku arī mēģināja izčamdīt, un runājās, runājās, runājās. Sapinās cepurē, aizmeta knupi un sāka īgņoties, dabūju stāties malā. Beigās jau atplīsa gan, bet nu šitā vēl nebija pa mašīnu ņēmusies.
Un šodien obligāti, OBLIGĀTI, vajadzēja tikt manā šķīvī griķus pagaršot. Bišķi iedevu arī, un šī tik turpina muti plātīt, lai arī tieši pirms tam bija savu dārzeņu bļodiņu jau izēdusi. Cik nu varēju, tik paspaidīju tos griķus. No sākuma pažļembāja un tā kā spļāva ārā graudiņus, bet beigās jau vairākas karotītes noēda gardu muti.

Rīt pie mums bēbīštuss. Būs kopā laikam kaut kādi 9 bēbīši un 8 mammas, ja nekas nemainīsies pēkšņi. Un Hēla. Bišķi ir stresiņš. Jāsavāc vēl māja līdz galam, bet pa priekšu Vikingu 3. sezonas 1. sērija jānoskatās :D
Tags:

(4 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]daria
Date:23. Februāris 2015 - 21:44
(Link)
Hahaha, mēs arī uz Vikingiem uzsēdušies :)
[User Picture]
From:[info]salty
Date:23. Februāris 2015 - 22:05
(Link)
Viņiem ir tiiik smieklīgs tas akcents :)
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:23. Februāris 2015 - 22:05
(Link)
Lai foršs tusiņš!
[User Picture]
From:[info]salty
Date:23. Februāris 2015 - 22:15
(Link)
Fingers crossed :)

> Go to Top
Sviesta Ciba