Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - we did it!

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 15., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:30 - we did it!
Vajadzēja precīzi 5 mēnešus, lai beidzot tiktu īstenota ekspedīcija ar kājām & ratiem uz SPICI! Gandrīz četras stundas ratos - tas ir Emmas līdz šim absolūtais ratu paciešanas rekords!!! Šodien man beidzot arī bija bēbītis, kurš mierīgi ratos spēlējas ar mantām un kaut ko vāvuļo savā nodabā, kamēr mamma šopingo. Man bija čujs, ka viņa (un es) beidzot ir gatava šādam piedzīvojumam. Absolūta svētlaime! Vienīgais darvas piliens manā medus mucā ir tas, ka pretīgi sāp mugura.

Savos piecos mēnešos Emma ļoti aktīvi veļas no muguras uz punča caur kreiso sāniņu. Caur labo sāniņu tik pēdējās 2 dienas pāris reizes ir apvēlusies. Kamēr dzīvojas uz punča, priecīgi klapē kājiņas augšā lejā, mēģina arī pavilkt ceļus zem dibena, cilā dupsi un mēģina līst uz priekšu. Beidzot ir iemācījusies, kad piekususi uz vēdera tusēt, nolikt galvu uz zemes un mirklīti atpūsties, nevis uzreiz taurēt nelabā balsī. Stiepj rociņas pretī iekārotajām mantām, runājās ar tām. Patīk arī paspēlēties ar mantām guļot uz muguras, vai sāniņa - kad jau sagurusi no velšanās. Un smaida, un "purkšķina" ar muti (nezinu kā citādāk to apzīmēt). Joprojām ļoti patīk vanna. Beidzot +/-labi uzvedas arī autobeņķī un ratos :)
Man ir sajūta, ka beidzot mans mājas ieslodzījums iet uz beigām - es gan tos jaunu vietu apmeklējumus pagaidām vēl tā pakāpeniski, pamazām - negribas laimi izaicināt :) Trešdien varētu pamēģināt ekspedīciju uz Dominu, līdzi ņemot ratus. Līdz šim vienmēr vienkārši uzliku beņķi uz rāmja, bet tā kā Emma ir sākusi šūpuļkrēslā "trenēt presīti", tad, ja viņa to pašu sāks izpildīt arī autobeņķī, viss šopings būs vējā. Vienīgi man ir nelāgas aizodmas, ka tas Ikea preču veikaliņš tur īsti nav ar ratiem izbraucams, bet nu gan jau kaut ko izdomāsim.
Tags:

(4 jau iepūta | iepūt)

Comments:


From:[info]mes
Date:15. Decembris 2014 - 17:44
(Link)
ehh, mēs gan vēl tik tālu neesam tikušas un šodien, nākot no dr, sapratu, ka tiksim tikai tad, kad ratos varēs likt pilnīgi sēdot. Šodien piepacēlu atzveltni, jumtu nost - laimīgs bēbis, skatās apkārt, pēta. Tik uz miegiem saniķojās, veikalā nevarēja aizmigt - pārāk daudz visa kā, tiklīdz bijām ārā, tā aizsnaudās. ;) bet ai kā es saprotu Tevi.. tā ratu nīšana ir kaut kas āaaa
[User Picture]
From:[info]salty
Date:16. Decembris 2014 - 17:23
(Link)
Šodien nogulēja ratos 3!!!!! stundas. Es šokā. Neatceros, kad vispār tik ilgi viņa pēdējo reizi gulēja. Tā ka visādi brīnumi notiek. Ceru, ka jums arī izdosies tos ratus tomēr kaut kā pieradināt.
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:15. Decembris 2014 - 18:03
(Link)
Tas veikaliņš ir tāds pašaurs, man ar saviem ratiem pagrūti tur izbraukt. Ko tur esi noskatījusi? (apskaties vai tas nav pieejams iekš mebstore.lv, tie ir tie paši, ja šodien pasūtīsi, gan jau uz trešdienu varēsi jau Dominā izņemt, cenu atšķirība ir pamatīga precēm tur uz vietas vai veikalā, salīdzinoši- man tā mājiņa ar tuneli izmaksāja nepilnus 23 eiro, veikalā tunelis viens pats laikam 24 eiro maksāja)
[User Picture]
From:[info]salty
Date:16. Decembris 2014 - 17:31
(Link)
Nav jau tā, ka baigi konkrēti noskatīts. Es tāds Ikea tūrists esmu - patīk klātienē paskatīt, kādu saimniecībā noderīgu nieku nopirkt. Domāju paskatīties Emmai gultu no Ikea, tur kādreuz kaut kāds modelis uz vietas bija. Nezināju, ka tie tie paši, kas mebstore. Ja ko vērtīgāku noskatīšu, tad jau tāpat būtu pētījusi, vai pasūtīt nav izdevīgāk.

> Go to Top
Sviesta Ciba