Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 15., 2014


[info]salty16:30 - we did it!
Vajadzēja precīzi 5 mēnešus, lai beidzot tiktu īstenota ekspedīcija ar kājām & ratiem uz SPICI! Gandrīz četras stundas ratos - tas ir Emmas līdz šim absolūtais ratu paciešanas rekords!!! Šodien man beidzot arī bija bēbītis, kurš mierīgi ratos spēlējas ar mantām un kaut ko vāvuļo savā nodabā, kamēr mamma šopingo. Man bija čujs, ka viņa (un es) beidzot ir gatava šādam piedzīvojumam. Absolūta svētlaime! Vienīgais darvas piliens manā medus mucā ir tas, ka pretīgi sāp mugura.

Savos piecos mēnešos Emma ļoti aktīvi veļas no muguras uz punča caur kreiso sāniņu. Caur labo sāniņu tik pēdējās 2 dienas pāris reizes ir apvēlusies. Kamēr dzīvojas uz punča, priecīgi klapē kājiņas augšā lejā, mēģina arī pavilkt ceļus zem dibena, cilā dupsi un mēģina līst uz priekšu. Beidzot ir iemācījusies, kad piekususi uz vēdera tusēt, nolikt galvu uz zemes un mirklīti atpūsties, nevis uzreiz taurēt nelabā balsī. Stiepj rociņas pretī iekārotajām mantām, runājās ar tām. Patīk arī paspēlēties ar mantām guļot uz muguras, vai sāniņa - kad jau sagurusi no velšanās. Un smaida, un "purkšķina" ar muti (nezinu kā citādāk to apzīmēt). Joprojām ļoti patīk vanna. Beidzot +/-labi uzvedas arī autobeņķī un ratos :)
Man ir sajūta, ka beidzot mans mājas ieslodzījums iet uz beigām - es gan tos jaunu vietu apmeklējumus pagaidām vēl tā pakāpeniski, pamazām - negribas laimi izaicināt :) Trešdien varētu pamēģināt ekspedīciju uz Dominu, līdzi ņemot ratus. Līdz šim vienmēr vienkārši uzliku beņķi uz rāmja, bet tā kā Emma ir sākusi šūpuļkrēslā "trenēt presīti", tad, ja viņa to pašu sāks izpildīt arī autobeņķī, viss šopings būs vējā. Vienīgi man ir nelāgas aizodmas, ka tas Ikea preču veikaliņš tur īsti nav ar ratiem izbraucams, bet nu gan jau kaut ko izdomāsim.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba