Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 24., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:49
Noticis acīmredzamais neticamais - es esmu pamodusies, bet bērns vēl saldi čuč. Tad nu fiksi jāpiespamo te.

Vakar Emma uztaisīja savu pirmo slepeno apvēlienu :) No rīta turpat lielajā gultā nomainīniju viņai pampi, atstāju lielās gultas viducī starp spilveniem un aizgāju sašmucēto pidžamu iemest vešenē. Pēc pusminūtes atgriežoties mani sagaidīja uz vēdera apvēlies bērns ar smaidu līdz ausīm, pat rociņas pati bija izvilkusi priekšā :D Pagaidām jau tā dikti aktīvi viņa vēl neveļas, taču nu jau biežāk un ilgāk patīk uz punča padzīvoties, un ik pa laikam arī pavelties mēģina, bet ne vienmēr sanāk.

Klusībā ceru, ka līdz Ziemīšiem viņa vēl nebūs iemācījusies līst, jo gribu lielo egli šogad. Kā nekā pirmie Ziemīši jaunajās mājās, un pirmo reizi mums ir tik daudz vietas, kur tādu lielāku egli varētu uzpucēt. Pat, ja viņa būs iemācījusies līst, uzcelšu ap egli kādas barikādes :)

Un vēl... baigi gribu vinnēt Swedbankas loterijā to IKEA šopingu 1000 EUR vērtībā. Pusi jau esmu izdomājusi, kā notērēt :D Emmai beidzot vajadzētu normāla izmēra gultu un mēbeles iegādāt. Un mums jau vispār mājai te visu ko vajag. Ar A izdomājām, ka pagaidīsim to 5. decembri, ja nu pēkšņi notiek brīnums un tiešām kaut ko laimējam. Ja ne, tad jau pirksim tās Emmas mēbeles tāpat.

Vispār, kamēr es te štukoju par to, kādu ceļojumu gultiņu labāk pirkt, bērns ir izaudzis tik tālu, ka 2-līmeņu gultu acīmredzot īsti vairs nav jēgas pirkt. Vajadzētu šonedēļ to lietu nokārtot vispār.

(3 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:24. Novembris 2014 - 11:09
(Link)
Malacis meita! :)
Ja viņa iemācīsies līst, tad vēl pietiks ar sarulētu segu apkārt eglei, lai koku nosargātu.
Klau, skatos, ka ceturtdien nav uzvaras parkā tās vingrošanas, varbūt braucam izmēģināt to jaunmārupes vingrošanu?
[User Picture]
From:[info]salty
Date:24. Novembris 2014 - 15:49
(Link)
Jā, varam braukt ceturtdien. Būs lielāka motivācija izkasīties, ja reiz sarunāts. Es varbūt jau rīt pamēģināšu tur aizbraukt, ja atradīšu ko līdzīgu vingrošanas tērpam :) Bet nu redzēs.
[User Picture]
From:[info]noisiite
Date:24. Novembris 2014 - 15:55
(Link)
'ko līdzīgu vingrošanas tērpam' ot, jā, šitais ir 100% mans gadījums, arī nav jāmeklē kkas.
Ja rīt brauksi, pēc tam pastāsti kā bija.

> Go to Top
Sviesta Ciba