03 September 2012 @ 07:52 pm
tauriņš  
1 2
Tags:
 
 
( Post a new comment )
[info]bernards on September 3rd, 2012 - 10:57 pm
Tad es uzminēju? Es skatījos pēc tiem zaļajiem taisnstūrīšiem, kurus esmu novērojis dažviet Purvciemā, par citiem rajoniem nezinu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on September 3rd, 2012 - 11:16 pm
nē, diemžēl nevaru Tev piešķirt virtuālu cepumu/kēksiņu/konfektīti par uzminējumu, tas nav purvciems, mēs dzīvojam ziepniekkalnā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bernards on September 3rd, 2012 - 11:45 pm
Gribēju cepumu. :(
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on September 3rd, 2012 - 11:56 pm
recepte:

karsējamā traukā (es izmantoju mazu katliņu) sildot sajauc puspaciņu sviesta ar 125g (apmēram 1/4 parasta izmēra burciņas) medus un lielu glāzi cukura, un 4ēdamkarotēm piena. atstāj, lai dziest, tikmēr sasmalcina (vislabāk ar blenderi, bet es esmu arī rīvējusi) 150g mandeļu (~viena rimi mandeļu paciņa, man šķiet) un sajauc ar lielu glāzi miltu, mazliet vaniļas cukura, kanēli (es parasti beru daaaaudz) un tējkaroti cepamā pulvera. visu samaisa kopā, izrullē, ar glāzi taisa apaļus cepumiņus, liek uz cepamplāts, ko bāž 180° karstā cepeškrāsnī, pirms tam var cepumus izrotāt ar mandeļu pusītēm, sezama sēkliņām vai pretty much jebko līdzvērtīgu, kas ienāk prātā. cep 15-20 min, tad velk ārā, atdzesē, un - lūk! - Tev ir cepums(/i).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bernards on September 4th, 2012 - 12:23 am
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
nenosaukts - [info]saccharomyces on September 4th, 2012 - 12:37 am
[info]bernards on September 4th, 2012 - 01:38 am
Tu tā uzraksti, tad man arī uzreiz. Man jau viegli par lietām sakreņķēties. Kad tu dodies prom?
(Reply) (Parent) (Link)