piešņauktā salvete | nošķaudīties
taustiņi zied kā pelējums - tauriņš
let it always be known that i was who i am
bernards on September 3rd, 2012 - 09:53 pm
Izskatās pēc Purvciema! Tauriņš jauks. :D
saccharomyces on September 3rd, 2012 - 10:08 pm
visi rīgas mikrorajoni jau izskatās +/- vienādi. vajadzēja bildēt brāli pie manas mājas, tad pēc purvciema neizskatītos, hah, drīzāk pēc atrakciju parka, bet nu, fotōsesijai laiks diemžēl netika ierēķināts.
bernards on September 3rd, 2012 - 10:57 pm
Tad es uzminēju? Es skatījos pēc tiem zaļajiem taisnstūrīšiem, kurus esmu novērojis dažviet Purvciemā, par citiem rajoniem nezinu.
saccharomyces on September 3rd, 2012 - 11:16 pm
nē, diemžēl nevaru Tev piešķirt virtuālu cepumu/kēksiņu/konfektīti par uzminējumu, tas nav purvciems, mēs dzīvojam ziepniekkalnā
saccharomyces on September 3rd, 2012 - 11:56 pm
recepte:
karsējamā traukā (es izmantoju mazu katliņu) sildot sajauc puspaciņu sviesta ar 125g (apmēram 1/4 parasta izmēra burciņas) medus un lielu glāzi cukura, un 4ēdamkarotēm piena. atstāj, lai dziest, tikmēr sasmalcina (vislabāk ar blenderi, bet es esmu arī rīvējusi) 150g mandeļu (~viena rimi mandeļu paciņa, man šķiet) un sajauc ar lielu glāzi miltu, mazliet vaniļas cukura, kanēli (es parasti beru daaaaudz) un tējkaroti cepamā pulvera. visu samaisa kopā, izrullē, ar glāzi taisa apaļus cepumiņus, liek uz cepamplāts, ko bāž 180° karstā cepeškrāsnī, pirms tam var cepumus izrotāt ar mandeļu pusītēm, sezama sēkliņām vai pretty much jebko līdzvērtīgu, kas ienāk prātā. cep 15-20 min, tad velk ārā, atdzesē, un - lūk! - Tev ir cepums(/i).
karsējamā traukā (es izmantoju mazu katliņu) sildot sajauc puspaciņu sviesta ar 125g (apmēram 1/4 parasta izmēra burciņas) medus un lielu glāzi cukura, un 4ēdamkarotēm piena. atstāj, lai dziest, tikmēr sasmalcina (vislabāk ar blenderi, bet es esmu arī rīvējusi) 150g mandeļu (~viena rimi mandeļu paciņa, man šķiet) un sajauc ar lielu glāzi miltu, mazliet vaniļas cukura, kanēli (es parasti beru daaaaudz) un tējkaroti cepamā pulvera. visu samaisa kopā, izrullē, ar glāzi taisa apaļus cepumiņus, liek uz cepamplāts, ko bāž 180° karstā cepeškrāsnī, pirms tam var cepumus izrotāt ar mandeļu pusītēm, sezama sēkliņām vai pretty much jebko līdzvērtīgu, kas ienāk prātā. cep 15-20 min, tad velk ārā, atdzesē, un - lūk! - Tev ir cepums(/i).
nenosaukts - saccharomyces on September 4th, 2012 - 12:37 am