17 May 2012 @ 10:48 pm
ab etc  
tas nu ir izdarīts. submit poga ir nospiesta. tagad tikai rakstīt, rakstīt, rakstīt.
vai paēst zirņus, pagulēt, un to rakstīšanu darīt rīt. un parīt. un aizparīt. un tā tālāk.

kad pirmo reizi nospiedu submit pogu, laipna paziņojuma "thank you, your application has been submitted!" vietā parādījās milzīgs errors, kas sevī ietvēra tādu baisu frāzi kā "## Detail 0 ##java.sql.SQLException: ORA-12514: TNS:listener does not currently know of service requested in connect descriptor", kas manī radīja paniku, vai tik šie nav jau mani izdzēsuši no savas online lietas, jo šodien ir tā 30ā diena, bet, par laimi, tās bija tikai kaut kādas viņu pašu iekšķīgas problēmas.
 
 
( Post a new comment )
izelpa[info]elpa on May 17th, 2012 - 10:59 pm
vārdi "tā 30ā diena" manī radīja jautājumu - kas tas par pasākumu/lietu?
ja drīksti/vēlies (ne ne-vēlies, if you know what I mean), pastāstīsi, lūdzu? sounds interesting.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 17th, 2012 - 11:24 pm
nav tik aizraujoši, kā varbūt izklausās: pieteicos uz maģistrantūru aberdīnā, tur vnk ir tāda lieta, ko es nezināju, pirms piereģistrējos online application vietnē, ka no reģistrēšanās 30dienu laikā viss jāaizpilda, bet es tik šodien dabūju transkriptu, jo tikai pirmdien/otrdien izlika visas atzīmes (neskaitot b.darbu, jo tas, protams, vēl priekšā), un piereģistrējos es aprīlī jau, jo man no kaut kādas mistiskas iztēles dzelmes bija radusies pārliecība, ka ir termiņš: 30. aprīlis, kad es tad būtu iesūtījusi savu application bez transkripta un tā. nu, tad, kad es piereģistrējos, es atklāju divas lietas: pirmkārt, nav tāda 30.aprīļa termiņa, otrkārt, ir 30 dienas, lai tur visu sapildītu ^^ nu, un tad es izdomāju gaidīt līdz pilnam transkriptam, teorētiski atzīmēm vajadzēja būt jau piektdien un tad es arī būtu to pasūtījusi, un jau pirmdien vai otrdien piereģistrētos bez stresa, bet vienmēr jau jānotiek kaut kam negaidītam (:
(Reply) (Parent) (Link)
Nyamo[info]nyamo on May 18th, 2012 - 01:17 am
Labāk braucam abas uz Abertay! Būs jautrāk, siltāk un tā x) Aberdeen tikai izskatās kā Cūkkārpa. Patiesībā tur ir auksti
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 18th, 2012 - 01:25 am
esmu bijusi aberdīnā, jo tur mācās viena no manām bestes friends ever, un man tur patīk :P man arī patīk aukstums, ja. bet patiesībā es uz turieni gribu, jo tur ir tims ingolds <3 he's the bestest, cilvēku-dzīvnieku attiecības un vispār visādas vides lietas saķerē ar antropolõģiju, that's the place for me! ja viņi mani ņems, protams, lol.
(Reply) (Parent) (Link)