14 March 2012 @ 08:25 am
breathe in for luck  
es katru dienu izdomāju, ka nu gan es izdarīšu kaut kādu cienījamu apjomu bakalaura darbam, uzrakstīšu to un šito, sameklēšu kaut ko relevantu, ko izlasīt, aizsūtīšu ēpastu darba vadītājai, bet tas viss vienmēr beidzas ar kaut ko citu. dažreiz lasu kaut ko citu. visbiežāk es vienkārši aizmiegu. varbūt man ir tāda atkarība no miega kā citiem no narkōtikām.
manas koncentrēšanās spējas ir kā zelta zivtiņai. es jūtos nožēlojami. man kauns.
šitik traki vēl nekad nav bijis, lai gan pamazām jau esmu līdz šim izaugusi, arvien mazāk darbaspēju, arien vairāk skumju un apātijas.

un man nav pat attaisnojuma, ka "esmu iemīlējusies" vai "darbs traucē mācībām" vai "jebkāds cits sakarīgs pamatojums". manas smadzenes vienkārši ir salūzušas, haha.


lūk, tagad visi to zina.
 
 
( Post a new comment )
ieva[info]ievapasaule on March 14th, 2012 - 09:22 am
tu ej uz rl semināriem?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on March 14th, 2012 - 09:28 am
principā eju,
bet pirmo semināru es noslimoju un otrais bija pēc ielts, kad es biju cēlusies septiņos un gājusi gulēt trijos, un rezultātā es to semināru nogulēju ):
(Reply) (Parent) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 14th, 2012 - 06:31 pm
Kā es šito koncentrēšanās spēju totālu trūkumu varu saprast, es ar to mocījos pēdējos divus vidusskolas gadus.
Bet man tomēr gribas domāt, ka to var gan kaut kā risināt. Un noteikti nav tā, ka Tev nav (negribas lietot vārdu attaisnojumi), bet nu kaut kādi iemesli, kāpēc tā ir. Man šķiet, ka tā nevarēšana laikā paveikt lietas jau pati par sevi ir gana apgrūtinoša, lai vēl neapgrūtinātu sevi ar kaut kādu sevis vainošanu (skaidrs, protams, ka to ir daudz vieglāk pateikt, nekā realizēt). Bet vispār es kaut kā tā domāju.
(Reply) (Link)