14 December 2011 @ 12:01 am
forši  
ak die's, cik lielisks vakars!

pirmkārt, andra manfelde (!) man nāca pateikt, ka viņai patika, otrkārt, pēc pasākuma (nosacīti. jo mīļie draugi mani no tā izrāva pusceļā) alā mēs brīnišķīgi padzērām alu, es paēdu vistu akniņas bekōnā, un ritēja intelektuālas sarunas ar nesakritīgiem viedokļiem (piemēram, ka mana apzinātā atteikšanās no atzīmes 10 statistikā bija stulba rīcība, un mani ētiskie pamatojumi nekam neder (es, protams, nepiekritu) vai arī, ka mīlestību iespējams izskaidrot vienkārši ķīmiski (kam es arī nepiekritu, jo dzimumtieksme, sure, bet mīlestība ir šizīgs sociāls fenomens, kaut kādas [generally] muļķības, un kā gan lai ko tādu biolōģiski 100% paskaidro))

un tad es braucu mājās ar taksi, jo tieši nokavēju pēdējo autōbusu, kas mani pieved tieši pie mājām, un līdz nākamajam 40tajam bij jāgaida ~pusstunda, un brālis gribēja, lai atvedu viņam čipšus un mēs kopā noskatāmies kādu filmu, tāpēc apsolīja, ka atmaksās man pusi no takša izdevumiem. tā kā es vakardien beidzot ieguvu atkal naudu, tad es, protams, piekritu šim plānam palēkdamās.

tikai tās sāpes joprojām bojā noskaņojumu, bet gan jau pāries.
 
 
( Post a new comment )
izelpa[info]elpa on December 14th, 2011 - 12:50 am
jā, jūs tur tā dikti sačalojāties, un es pamanīju un nodomāju: wow, forši!
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 14th, 2011 - 02:04 am
aiaiaiai, nevērīgā es, būtu pamanījusi klātesamību, būtu piekāpusi pasveicināties! >< man laikam vajag mazāk pre-occupied prātu un jaudīgākas brilles vai kautkātā

vai otrā daļa bija jauka, bij kādas nezināmās pērles arīdzan?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
izelpa[info]elpa on December 14th, 2011 - 06:48 am
Pilnīgi nē.
Beigās jauki vien Alise Joste (bet viņu es pieskaitu pie jau zināmajām pērlēm).
(Reply) (Parent) (Link)
[info]antirealist on December 14th, 2011 - 12:51 am
tas, ka parādību var izskaidrot arī ķīmiski, vēl nenozīmē, ka tā neskaidrojas pamatos citādi [mistiski, garīgi, nejauši, whatever]. psihofiziolōģija tomēr ir visai jaudīga padarīšana, kas darbojas abos virzienos, no psihiskā uz fiziolōģisko un pēc tam otrādi. lōģiski, ka ir novērojami specifiski ķīmiskie procesi, un būtu dīvaini, ja tā nenotiktu. bez tam iemīlēšanās un mīlestība ir divas dažādas lietas. ja pirmais fenomens ir ar uzskatāmām ķīmiskajām pazīmēm organismā, tad otrais ir krietni neskaidrojamāks no eksakto zinātņu puses.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 14th, 2011 - 02:02 am
nujanuja, agreed, totāli.
vnk "arī ķīmiski" nav tas pats, kas "vienkārši ķīmiski" (implying, ka nekā cita tur īsti nav)
(Reply) (Parent) (Link)