13 September 2011 @ 05:38 pm
sarežģījumi vol.n  
atnācu kā kārtīgs bērns uz fakultāti savā no-mācībām-pagaidām-brīvajā dienā, lai izlasītu vienu maģistra darbu, kurš arī ir par ēšanu. un, protams, no katedras, kur tiem darbiem tā kā būtu jābūt, mani nosūtīja uz bibliotēku, kur man pateica, ka viņiem to darbu nekad nav bijis un nebūs, un tie jāmeklē katedrā. just my luck, ka katedrā bija tikai ļoti jauns mācībspēks - tikko maģistrus pabeigusi jauniete, kas ir brīnišķīga, bet - arī pēc pašas teiktā - vēl nepārzina tās telpas un to, kas kur ir.
tā kā rīt ir pēdējais brīdis lauka darba pieteikumam, un rīt man jābūt mājās un jāgaida, kad atvedīs manu joprojām saplīsušo riteni, jo, tieši kā es pareģoju, citi servisi to nelabo (sacensību organizatōre bija gatava laipni aizvest uz savu servisu, lai atvieglotu man dzīvi, bet diemžēl, diemžēl. no success.), kas nozīmē - es nevaru izlasīt maģistra darbu pirms sava laukadarba precīzas formulēšanas, kas nozīmē, ka man jāatsakās no idejas nedrošajiem elementiem - nedrošiem tāpēc, ka varētu pārklāties ar tai darbā jau izdarīto. un cik skumji būs tad, ja es vēlāk to darbu izlasīšu un sapratīšu, ka nepārklājās vis un es būtu varējusi to darīt. lai gan - nekas. tad darīšu vēlāk, ha!

un tagad man aiz dusmām gribas gaļu, bet man līdzi ir tikai siers un āboli. eh.
 
 
( Post a new comment )
citaantonija[info]citaantonija on September 13th, 2011 - 06:30 pm
cik stulba birokrātija! šķiet, studenti ir priekš augstskolām nevis otrādi. žēl.
(Reply) (Link)
ieva[info]ievapasaule on September 13th, 2011 - 07:40 pm
tie darbi ir skapī priekštelpā!
+ vai tie pieteikumi ir tik svarīgi? man liekas, tas vairāk sev pašam idejas formulēšanai, kgan varbūt esmu attīstījusi pārāk neformālu attieksmi pret to visu :D
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on September 14th, 2011 - 01:06 am
laikam kāds tad bija no turienes paņēmis, jo vienā skapī priekštelpā māra skatījās, un tur nebija. ehh.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]kailisunji on September 13th, 2011 - 08:32 pm
ja tas darbs ir jau kkāds gatavs un aizstāvēts, tad jau vari mierīgi .pdf internetā dabūt, ja autors ir ļāvis publicēties. ceļš nav intuitīvs, bet pavisam noteikti to var, šorīt vēl pārbaudīju: var dabūt visādus darbus. bet es šauju tumsā. ja nu ne, tad gūgle vai es varu parādīt, kā pie tiem nokļūt.
(Reply) (Thread) (Link)
ieva[info]ievapasaule on September 13th, 2011 - 08:37 pm
man liekas, no viņiem tikai 1 ir atļāvis
pārējie skapī tomēr
(Reply) (Parent) (Link)