14 September 2020 @ 10:48 am
vegāns un uzturvielas  
šodien saņēmu individualizēto uztura pārskatu no BIOR pētījuma, kurā piedalījos... pirms gada. toreiz viņi solīja, ka individuālos rezultātus saņemšu 2 mēnešu laikā, un kopējos rezultātus tad, kad pētījums būs beidzies, tātad, pēc gada, pusotra. izskatās, ka viņiem plānošanā būs ieviesušās kādas neprecizitātes, haha.

mani pārsteidza divas lietas: pirmkārt, es uzņemot pārāk maz kaloriju (lol, pasakiet to maniem apaļumiem), otrkārt, ar visu manu mērķtiecīgo spirulinas patēriņu, lai uzturētu vairogdziedzerim draudzīgus joda līmeņus, sanāk par maz joda. pārējais viss bija apmēram tā, kā biju iztēlojusies, un visai normāli.

vienīgā nelielā problēma ar šo ir, ka tas tomēr negaidīti ļoti trigerē manas kontrolējošās tendences un šķietami galvenokārt atrisinātos ēšanas traucējumus, un tagad būs riktīgi jāsaņemas neatsākt histērisko visas pārtikas uzskaiti un to brīnumaino pasauli, kas nāk ar šo komplektā. nu, gan jau. gan jau kaut kā.
 
 
( Post a new comment )
vecais indiānis džims: sabijies ezīts[info]jim on September 14th, 2020 - 07:13 pm
tev kaut kur ir apaļumi?!
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on September 14th, 2020 - 09:56 pm
umm, man tā kā šķita, ka mēs esam tikušās? :D turklāt vairākkārt, un arī nesen! es taču galīgi neesmu nekāda slaika niedrīte, man ir gan apaļumi, kas patīk (yaaaay dibeniem!), gan apaļumi, bez kuriem varētu iztikt (čau, riepiņa).
(Reply) (Parent) (Link)