22 August 2011 @ 12:22 am
nujā  
es nezinu, kas ir spilgtāk - tas, ka gandrīz neviens neatnāca un no draugiem tikai evija vispār dzirdēja, vai arī fakts, ka nepilngadīgais jānis briedis pavisam negaidīti bučoja man roku. vispār jau viss ok, šobrīd ir pazudusi tā sajūta, kas man parasti rodas pirms pasākumiem,
kuru visvienkāršāk var raksturot apmēram kā "man nezkāpēc ir kauns, ka es rakstu dzeju"
 
 
( Post a new comment )
garam_gajejs[info]garam_gajejs on August 22nd, 2011 - 12:40 am
Lūdzu atvaino.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 22nd, 2011 - 12:52 am
nekas. atnāksi nākamreiz (:
bet es biju laba. svešiem cilvēkiem patika.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
garam_gajejs[info]garam_gajejs on August 22nd, 2011 - 03:32 am
Es tikai domāju, kad būs tāda diena kad Tu noticēsi tam ka esi laba ^^.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 22nd, 2011 - 03:42 am
tas ir labs jautājums
(Reply) (Parent) (Link)
citaantonija[info]citaantonija on August 25th, 2011 - 08:21 pm
palasot tavus ierakstus, arī man ir gribējies uzdot līdzīgu jautājumu. un vēl viens brutāls jautājums - vai tev jau iznākusi dzejoļu grāmatiņa vai vienkārši tavus dzejoļus pagaidām var tikai dzirdēt, ne lasīt? Labprāt kādu dienu palasītu. Varbūt, ka esmu arī tevi dzirdējusi, jo reiz biju vienā jauno dzejnieku saietā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 26th, 2011 - 05:16 am
haha, grāmata, sure, kas tad man tādu dos. jo sevišķi ņemot vērā, ka esmu briesmīgs mazrakstītājs dzejoļu ziņā (lai gan amanda reiz stāstīja, ka viņi ar māri salēju esot izlēmuši, ka, kamēr ir ne mazāk kā viens dzejolis gadā, tikmēr vēl viss ir kārtībā) un arī neesmu pietiekami pašpārliecināta, lai justos tādu pelnījusi pagaidām. vienīgā publikācija, kas man ir bijusi, ir kultūras fõrumā, bet tas jau bija pirms krietna laiciņa, kā varētu noprast, zinot, ka kultūras fõrums kādubrīdi jau vairs neiznāk. un vēl man šķiet, ka īstos un pieklājīgos jauno dzejnieku saietos mani varētu būt grūti atrast, jo es esmu nepiedienīgi ļoti mājās sēdētājs un kontakta ar citiem rakstošiem ļaudīm, jo sevišķi nosacītiem vienaudžiem, diemžēl man ir tik maz, ka pilnīgi vai kaukt gribas, ha, nožēlojami. ja nu tiešām nopietni ļoti gribas kaut ko palasīt, varu varbūt atsūtīt uz epastu, bet tikai tad, ja apsolies izteikt kādu vairāk vai mazāk kritisku vērtējumu. un, protams, ja iedod ēpastadresi.

un, hmm – vai tiešām manā cibiņā daudz kas liecina par to, ka sevi kā diez ko ļoti augstā labuma līmenī esošu nevērtēju? man jau likās, ka diezgan labi maskējos un vispārīgi izliekos par a cocky self–confident bitch
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
citaantonija[info]citaantonija on August 26th, 2011 - 12:24 pm
nu reizēm tās maskas krīt, bet varu nomierināt, ka neatstāj nepārliecināta cilvēka iespaidu. tikai pēc dažiem ierakstiem ir radies tāds jautājums - kāpēc tik slikti par sevi domā?

njā, žēl, ka neesmu literatūras kritiķe, jo konstruktīvi spriedumi nav mana stiprā puse. turklāt esmu vairāk prozaiska, tāpēc dzejniekus man grūti kritizēt. domāju, ka vislabāko kritiku var uzrakstīt tieši dzejnieks, es varu vienīgi izteikt šādus tādus diletantiskus spriedumus parasta lasītāja garā. vispār jau vieglāk ir analizēt mirušu (veco) rakstnieku darbus, hehe. Ja pēc visa šitā tev vēl ir dūša, tad sūti vien šurp uz elleunindija@gmail.com profesionālu kritiku negarantēju, bet varēsi palasīt dzejas mīļotāja piezīmes. Bet ultimāts tas nav, vari mierīgi neko nerādīt, es to neuzskatīšu par nepieklājību.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 27th, 2011 - 03:21 am
kad dabūšu atpakaļ datōru, tad. šajā jau arī šis tas ir, vecās lietas, lielākoties, bet labāk jau iespēju pilnvērtīgi izvēlēties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
citaantonija[info]citaantonija on August 27th, 2011 - 11:27 am
ok:)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on September 29th, 2011 - 04:05 am
vesela mūžība jau pagājusi, bet datōru es tiešām atpakaļ dabūju tikai pirms mazāk nekā nedēļas, un atceros joprojām, ko solīju, vārdu turēšu, tikai kaut kas jāsakompilē
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
citaantonija[info]citaantonija on September 29th, 2011 - 12:55 pm
ai, man jau bija piemirsies. ar kompilēšanu vari nesteigties, jo daudz darbu tagad sakrituši, bet es gribu kādā mierīgākā brīdī palasīt. paldies, ka tev ir vēlme padalīties.
(Reply) (Parent) (Link)