07 October 2018 @ 12:13 am
 
drausmas. kavanaugh tomēr ievēlēja iekš supreme court of justice. tas ir vienkārši neaprakstāmi pretīgi.
 
 
( Post a new comment )
extranjero[info]extranjero on October 7th, 2018 - 10:31 am
Es tik sīki nesekoju, es zinu, ka Tramps tiešām izmēdīja to sievieti un tas nebija labi.

Bet pats Kaveno? Ko tad viņš tādu darīja? Varbūt viņš vienkārši bija apjucis par nepatieso apsūdzību un nezināja, kā uz to reaģēt? Man galvenais pierādījums šajā lietā ir FIB izmeklēšana, un tā bija pietiekami diskrēta. Viņi pat izmeklēšanas rezultātus atstāja konfidenciālus un parādīja tikai senatoriem. Ja viņi arī pēc tā izlasīšanas nolēma atbalstīt Kaveno, tad visdrīzāk tajā nebija nekā tāda, kas liecinātu par Kaveno vainu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
extranjero[info]extranjero on October 7th, 2018 - 10:58 am
Galvenais arguments ir tajā, ka lūk, viņš nepieklājīgi atbildēja uz dažiem jautājumiem, tāpēc nav derīgs Augstākās Tiesas amatam. Vai tiešām uz zemes ir tāds cilvēks, kurš nekad nav kādreiz bijis nepieklājīgs – it īpaši, ja viņš ir satraukts par to, ka nepatiesi apsūdzēts? Manuprāt, šis ir tikai plus tiesneša amatam, jo viņš labāk sapratīs, ko jūt cilvēki, kas izsaukti liecināt, un vairāk vērtēs pēc būtības, nevis pēc tā, kā satraukti cilvēki tiesas priekšā uzvedas.

Man kā tulkotājam interesanti bija lasīt par Devil's Triangle un boofed interpretācijām. Šeit arī nav nekādu pierādījumu, ka viņš būtu melojis, jo slengs mēdz būt ļoti mainīgs un ar ļoti daudzām nozīmēm, un ne visi cilvēki apzinās visas iespējamās nozīmes. Kas ir vēl interesantāk, ka urban dictionary atbalsta Kaveno versiju par boofed, seksuālās atsauces ir pievienotas tikai nesen, turklāt saistībā ar Kaveno vārdu. Ir skaidrs, ka kāds to ir darījis ar aizspriedumiem pret Kaveno.
(Reply) (Parent) (Link)