aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) wrote on December 15th, 2017 at 11:47 am
nu, kaķītim bija hepatīts, kā izrādās, kas nozīmē to, ka es neko ilgi neredzēju (also kaķis bija ruds, un to dzelti nevarēja īsti labi pamanīt, manuprāt), aizvedu pie ārsta, jo kaķis kādu laiku neēda, tad likām sistēmas, viņš turpināja neēst, nekādi nereaģēt, palika arvien vārgāks un izkāmējušāks, un beigās dakteris F. teica, ka nav īsti vairs vērts, bet tas arī bija tas brīdis, kad kaķim bija nepārejoša caureja un nespēja noturēties kājās.
bet, protams, ja viņš būtu kaut kad nostabilizējies, tad jau turpinātu cīnīties. bet nesanāca, acīmredzot tās 9 dzīvības jau bija iztērētas.

tāpēc vienkārši jāskatās līdzi un jāčeko, vai paliek labāk vai sliktāk, tā gan ir agonija.

un beidz. kaķīši ir drusku pidari, viņi mēdz neizrādīt, ka kaut kas nav kārtībā, līdz kaut kas vairs nav pavisam kārtībā. es no sākuma to, ka kaķis neēda, norakstīju uz to, ka viņš mēdza neēst tad, kad biju prom, nu, resp., tāds drusku moody, jo tādas situācijas bija daudz bijušas iepriekš, bet es saprotu, ka es neesmu veterinārārsts, un man nav nekādu prasmju nolasīt, vai kaut kas ir nopietnāk par vienkāršu moodiness. tikai ilgāka novērošana, bet šoreiz tas bija jau par vēlu. bet nu - visticamāk, tu neko ātrāk nebūtu varēju darīt, jo īsti jau nav iemesla pamanīt lietas, kuras tu nemeklē.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: