14 February 2017 @ 09:58 pm
piedzīvojumi pēc mēģinājuma  
sīkums, bet besīgi.

Čalis uz ielas: Excuse me, are you from around here? (Tērpies uzvalkā un ar puķi, mans sekojošais pieņēmums - apmaldījies ceļā uz randiņu un gribēs palīdzību kaut ko atrast)
Es: Yeah.
Čalis: Where are you going?
Es: (??? Īsu mirkli gaidu, kad viņš prasīs, uz kurieni viņam vajag tikt.)
Čalis: What are you doing tonight?
Es: (??? Saprotu, ka esmu laikam kaut kur kļūdījusies, iekožu mēlē, lai neatņurdētu NONE OF YOUR BUSINESS) I'm going home (pagriežos, lai ietu).
Čalis: With your boyfriend?
Es: (?!?!) Yes. (Esmu jau dusmīgs. It kā vienīgais iemesls, kāpēc lai gribētu iet mājās un/vai lai viņš atšūtos, būtu cits vīrietis) And even if I didn't have a boyfriend it would be perfectly fine for me to do so without you bothering me.
Čalis: (apvainojusies sejas izteiksme)
Es: Good luck. (Dodos prom, cik ātri vien iespējams)
 
 
( Post a new comment )
Runcis[info]runcis on February 14th, 2017 - 10:45 pm
Čalis taču tikai gribēja iepazīties (tā izskatās pēc apraksta). Kas vainas? Vecmodīgā stilā pie tam!!!! Cik daudz tādu palicis pašreizējā online un īsziņu laikmetā? Un pie tam vēl uzvalkā un ar puķu pušķi.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 14th, 2017 - 10:51 pm
čalis ignorēja manu vēlmi doties prom un likās mierā tikai pēc boyfriend parādīšanās pie apvāršņa. vēlu vakarā apturēt un aizturēt svešas sievietes uz ielas nav labākais veids, kā iepazīties. šāda veida gājieniem piemēroti ir klubi un līdzīgas vietas, kur cilvēki dodas ar šādu mērķi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Runcis[info]runcis on February 14th, 2017 - 10:53 pm
Ak, nu jā - tādā kontekstā saprotu, kādēļ besīgi.
(Reply) (Parent) (Link)
/m.[info]mesija on February 15th, 2017 - 10:56 am
well handled!
(Reply) (Link)
cimone[info]cimone on February 15th, 2017 - 11:31 am
šis bija rīgā?
man, kad iepriekšējoreiz biju rīgā, gadījās līdzīga 'saruna' uz ielas - angliski runājošs čalis vispirms jautāja, are you from here, - es teicu jā, domājot, ka būs jāpalīdz noorientēties. bet pēc tam sekoja ļoti oriģināls 'I like your face' (:D). bija diezgan skaidrs, ka nevajadzēja viņam palīdzēt noorientēties, un es ātri atvadījos. jāsaka, man vēl ir galvā tas bias, ka zināmi ārzemnieki, iespējams, joprojām domā, ka rīga ir reāla zelta bedre konkrēta veida "iepazīšanās" operācijām.
(Reply) (Link)