24 April 2016 @ 08:56 pm
partial success story  
man šķiet, bērnībā es tik ļoti gribēju suni patiesībā tikai tāpēc, lai justos tā, ka kāds mani mīl

un fakts, ka mana mamma ļoti negribēja, lai man ir suns, un pēc tam, kad izpildīju visas prasības, lai tomēr drīkstētu par pašas sakrāto naudu to iegādāties (vajadzēja sugu, kam nekrīt ārā spalva), un, tātad, dabūju sunīti, viņu saukāja par lopu un reizēm sita vai meta pret zemi, tad, ja gadījās, ka suns kaut ko nogrēkojās, un regulāri man draudēja, ka tad, ja nedarīšu x, atdos suni kaut kur projām, tiktāl, ka es brīžos, kad zināju, ka gaidāms sods, gāju lūgties, lai labāk mani atkal per, nevis aiztiek sunīti, tas nekad nebija saslēdzies ar tādu lielāku kontekstu, cēloņiem, sekām

nepārprotiet, es ļoti mīlu abus savus vecākus, gan (bērnībā spokaini klāt neesošo) tēti, gan (bērnībā gandrīz vienmēr dusmīgo) mammu
 
 
( Post a new comment )
gamall[info]gamall on April 25th, 2016 - 02:02 pm
Miķelis nevienu nemīl, tāpēc tas arī nav piemērots salīdzinājums. Eiženam tiek mīlestība katru dienu un tas ir acīmredzami un brīnišķīgi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on April 25th, 2016 - 02:05 pm
bet es kļūstu arvien aizņemtāka ar mazo un man sanāk mazāk iejuutības pret E. un S totāli ir uz pusi mazāk uzmanības nekā bija E. es pati dabūju mazāk nekā brālis, manējais bija tik pat slikts kā Reinis. tagad es sāku saprast, ka mātēm nav daudz variantu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gamall[info]gamall on April 25th, 2016 - 02:15 pm
Bet tu joprojām atrodi laiku padomāt par to, vai esi iecietīga un mīļa. Un vispār es laikam aizvēršos, man nav bērnu un manas bērnības pieredzes nav unikālas. Man vienkārši nepaceļas nekādi sarkani karogi, skatoties uz tevi un E, un tas ir daudz.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
mama drama[info]virginia_rabbit on April 25th, 2016 - 02:17 pm
tu saki sweet, bet es pati brīnos par to, ka manī ir dusmu mobstra, kas var rūkt uz bērnu.
(Reply) (Parent) (Link)