14 March 2016 @ 02:15 pm
ir noticis brīnums  
man vairs neriebjas soya clumps. es joprojām jūtu to specifisko, visam cauri sitošos sojas garšu, ar visu to, ka samarinēju debešķīgā marinādē - bet man tā netraucē tik ļoti kā kādreiz. ēdiens ir ēdams arī ar visiem sojas gabaliem. lai gan principā, ja jāsaka godīgi, tad pārējais ēdienā esošais man garšo labāk. bet šis ir labs, cerīgs sākums.


(tofu gan joprojām šķiet pilnīgi atbaidošs visās formās, ko esmu patērējusi, izņemot vienu tādu, kur bija ar mango un garšvielām tāds kā puscietais "siers" - bet arī, to spēju uzņemt apmēram trīs ēdamkarotes un tad sāka šķebināt no tā sojīguma)

šodien no griestiem atkal tecēja ūdens, piezvanīju mājas apsaimniekotājam, solīja atsūtīt kādu pēc iespējas drīz. tas bija pirms vairāk nekā stundas. tagad atkal tā tecēšana ir stipri mazinājusies un, iespējams, pastāv risks, ka tad, kad tas meistars ieradīsies, būs beigusies. bet šoreiz es biju viltīga. šoreiz es uzfilmēju, kā tas notiek.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on March 15th, 2016 - 12:51 am
es jau arī ar riteni braucu tāpēc, ka tā ir ērtāk, lētāk un patīkamāk, nevis tāpēc, ka domātu, ka tā izglābšu pasauli :D kaut ko tas, protams, maina, bet domāju, ka patiešām niecīgi.

man katrā ziņā ir ļoti grūti iztēloties, kā mana pāreja no "šad tad ēdu gaļu un daudz ēdu sieru" uz "neēdu nekādas dzīvnieku izcelsmes lietas" novērš 198 nāves, jo esmu pārliecināta, ka nevienā no saviem iepriekšējiem dzīves gadiem neesmu noēdusi 198 dzīvniekus, bet var jau būt, ka tas strādā kaut kā citādāk ^ ^ anyway, long live plant based foods, they're mostly tastier anyway.
(Reply) (Parent) (Link)