16 February 2016 @ 10:00 am
 
nevaru saprast, vai esmu saslimusi, vai vienkārši miega trūkums atspēlējas, smaga galva un tek deguns, kā es šo dienu izturēšu - nav ne jausmas.

līdz šim es vispār šai mācību gadā nebiju slimojusi vispār, jo "saindēšanās ar gaļu" decembrī, lai iemainītu pēdējo skolas dienu, kur neviens tāpat neko nedara, pret bučošanos līdz dienas vidum, neskaitās :D
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on February 16th, 2016 - 11:11 am
Tu sevi moci, nekas nav tik svarīgs, lai tā censtos (manuprāt). Veselība pirmajā vietā! Jo man šķiet, ka parasti cilvēki varbūt tā parukā, kad ir sesija, bet tu to dari visu laiku un tas nevar palikt bez reprecussions. Do those things really matter that much in the larger planetary yolo scheme of things?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 16th, 2016 - 12:07 pm
well, they have to matter, otherwise i'm fucked.

un nav jau tā, ka kāds mani piespiestu šo darīt, vai ne. šobrīd vienkārši man vajag, lai lietas notiktu, un viņas nenotiks, ja es nerukāšu ):
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on February 16th, 2016 - 12:13 pm
Bet nav jau arī tik traģiski, ja tās lietas nenotiks vai notiks ne tik perfekti, kā esi iecerējusi? Gan jau ar laiku atnāks tā veselīgā pohujisma sajūta. Es vnk domāju, ka neviens darbs nav tā vērts, lai tiešām hroniski neizgulētos un gandētu savu veselību, ja vien tas nav dzīvības-nāves jautājums.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 16th, 2016 - 12:18 pm
šoreiz ir potenciāli drusku traģiski, jo sadarbojos ar kolēģi no citas skolas.

pārsvarā jau man šogad ir drusku vairāk pohuj, tagad vienkārši tāds challenging posms. iespējams, arī tāpēc, ka daru sev labas un patīkamas lietas, tad arī sajūta, ka tāpat ir kaut kāds līdzsvars. bet vispār vienkārši man vajag mazliet citādāk darbu, tas jau katram muļķim ir skaidrs.
(Reply) (Parent) (Link)
honeybee[info]honeybee on February 16th, 2016 - 01:07 pm
"saindēšanās ar gaļu" kontekstā izklausās diezgan mīlīgi

atgādina manu ieteikumu līdzīgā situācijā darbā nīgri norūkt "ai, vakar ģēlas bija, visu dienu nopisos"
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 16th, 2016 - 01:12 pm
tas ir slepenais code-word, ko ieviesa burvīga IM kolēģe, kas no stresa vienā trešdienas vakarā tā aizdzērās, ka nākamajā rītā pamodās joprojām žvingulī un tāpēc nevarēja iet uz darbu - "saindēšanās ar gaļu" dēļ

bet, jā, domāju, ka visādas izvirtības tomēr precīzāk metafõriski apraksta "saindēšanās ar gaļu"
(Reply) (Parent) (Link)