14 July 2015 @ 01:04 am
 
When I fuck a boy who likes it when I’m bleeding, we leave behind a huge, blood-splattered mess in the bed.

When I have any control over the particulars, I try to get fresh, white sheets to use. And I change positions and move around the bed as much as possible so there’s blood all over the place. When we’re fucking I like to be sitting or squatting so gravity helps as much blood as possible flow out of my pussy. If I simply lie there, the blood just pools. I also love it when someone goes down on me while I’m bleeding. It’s kind of a test of mettle for the guy.

When he’s finished licking and looks up with his blood-smeared mouth, I kiss him so we both look like wolves who’ve just ripped open a deer.

//Charlotte Roche, 2009, Wetlands
 
 
( Post a new comment )
Viņa Gaišība: not enough sleep[info]kautskis on July 14th, 2015 - 08:39 am
Paldies. Līdz šim, kad kaut kādi asprāši brēca "Pizģec, tie pidari visi ir izvirtuļi, paskaties uz šīm bildēm no praida", es norādīju uz fotogaleriju "Putniņos notiek vasaras karstākā ballīte" -- sak, arī hetero ļaudis ir pilnībā spējīgi uz jēlībām. Tagad es citēšu šo, spēcīgāk.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 14th, 2015 - 11:36 am
vienmēr laipni!
un šis vēl nemaz nav tas trakākais, tai grāmatā ir arī jūsmošana par iespēju apēst picu ar 5 jaunekļu spermu, vagīnas meikaps, kā arī, jau netālu no grāmatas sākuma (kas gan nav tiešā veidā saistīts ar seksu), drug-related vomit-drinking.
(Reply) (Parent) (Link)
katodstars[info]katodstars on July 15th, 2015 - 08:24 pm
Pff, nu, nez, gaumes lieta, normālas vēmes IMHO.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Viņa Gaišība: sārtvaidzis[info]kautskis on July 15th, 2015 - 08:40 pm
O, protams, šaubu ne mazāko, ja visiem iesaistītajiem patīk, uz priekšu. Vienkārši cilvēkiem ir tāda samērā instinktīva nepatika pret citu cilvēku ķermeņa šķidrumiem un izdalījumiem, un uz šīs instinktīvās nepatikas pamata cilvēki mēdz iebilst pret dažādām seksuālām izpriecām starp viena dzimuma rotaļbiedriem, sak, ja viņi spēj pārvarēt savu instinktīvo nepatiku, tad tak viņi noteikti ir slimi. Āreče, nē, arī ar pretējā dzimuma pārstāvjiem var visādi izdarīties, un tas ir tieši tikpat normāli.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
katodstars[info]katodstars on July 16th, 2015 - 03:27 pm
Ā, oi, atvaino, biju pārpratis Tevis rakstīto kā anti-viedokli.
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 15th, 2015 - 08:51 pm
hehe, tehniski, ja gribētu piekasīties terminoloģijai, nav pilnīgi normālas, jo pēc tās "normāls"=sabiedrības vairākuma apstiprināts un piekopts, šis noteikti ir samērā eksotiski. bet pieņemamas - noteikti.
(Reply) (Parent) (Link)