20 October 2014 @ 06:05 pm
viens, divi  
šodien autobusā dzirdēju, ka keita midltone grasoties aprīlī dzemdēt otru karalisko bērneli. man tas liekas mazliet jocīgi tāpēc, ka, lai gan tā speciāli nesekoju līdzi karaļnama aktualitātēm, pat es atceros, ka ap to iepriekšējo bija visādas "ak, nē, keita slimnīcā ar kaut ko bīstamu, vaivaivai kādas šausmīgas grūtniecības komplikācijas!" ziņas. man intuitīvi liktos, ka tad diez vai gribētos tā, līdzko pirmajam apritējis gads, uzreiz ķerties pie vēl vienām gaidībām. nav jau mana darīšana, protams, bet nevaru izvairīties no domas - nez, vai tā nav kaut kāda karaļnama politika, uzdot tempu. cerams, ka ne.
 
 
( Post a new comment )
honeybee: pārdomas[info]honeybee on October 20th, 2014 - 07:10 pm
Vot viņa man totāli neatstāj tādas sievietes iespaidu, kurai varētu pateikt tipa "tagad paplet kājas un vairojies Anglijas labā", bet varbūt es kļūdos (ceru, ka ne, protams)

Otrais bērns tad, kad pirmais ir fakin maziņš, ir diezgan normāls gļuks pie sitjueišena "mr nav atsākušās un pirmais karaliskais perdelis pamodīsies, pirms mēs atradīsim prezervatīvus, so viss ir droši un kedā"
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 22nd, 2014 - 06:47 pm
es arī ceru, ka Tu nekļūdies!
bet, jā, nebiju arī vispār aizdomājusies par opciju, ka tas varētu būt tā vienkārši iegadījies, arī visai variants
(Reply) (Parent) (Link)
gamall[info]gamall on October 20th, 2014 - 07:45 pm
man liekas, ka liela vecuma starpība starp bērniem ir briesmīgi, varbūt viņi domā tāpat. un nešķiet, ka karaliskā ģimene būtu jebkad līdz šim tiekusies uz kvantitāti.
(Reply) (Thread) (Link)
remedia: manga[info]remedia on October 20th, 2014 - 10:28 pm
+++

man arī šķiet, ka viņa bija slimnīcā ar vienkārši grūtniecību. tas jau nav tik drīz, ja nebija nopietnu problēmu. DRĪZ ir tad, ja ne-dvīņi bērni iet vienā klasē >
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 22nd, 2014 - 06:45 pm
āh, man tieši kautkā vnk bija radies iespaids, ka bija nevis vienkārši grūtniecība, bet kaut kādas šausmas un briesmas, nezinu pat, kāpēc man tā likās, tagad pagūglējot arī nekas neatrodas, izņemot visādi raksti, ka keita esot pārāk tieva un viņai vairāk par diviem bērniem nevajadzētu (wtf, ļoti savāda loģiskā saite).
tā jau, protams, kad tas otrais piedzims, pirmajam būs jau gandrīz divi gadi, pie "viss norm" varianta vai "riktīgi patīk, ka bēbītis" tas mani nepārsteigtu

vispār, es ļoti labprāt Tevi satiktu kaut kad tagad, kad būs brīvlaiks un es nebūšu visu laiku pusšausmās vai pilnīga zombija stāvoklī, liekas, vesela mūžība jau kopš.
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 22nd, 2014 - 06:35 pm
njā, tā jau gan ir, ka pārāk liela ir neforšāk.

bet vienīgos bērnus viņu family tree neredz!
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 21st, 2014 - 03:55 pm
Diezgan garš raksts, bet iedomājos, ka moš tevi varētu interesēt:
http://bbc.co.uk/news/magazine-29518319
(Reply) (Link)