17 June 2014 @ 01:48 pm
 
vispār man atausa tāda doma, ka, ļoti iespējams, galvenais iemesls, kāpēc maniem pirmdzimtajiem zemesriekstu candy bars veiksmīgi sacietēja šokolādes glazūra (nezinātājiem - man un šokolādes glazūrām ir vēsture, tās parasti atsakās sadarboties), ir [info]banderlogs (kam ar glazūru nemēdzot būt nekādas problēmas) klātbūtne dzīvoklī cepumu gatavošanas procesa noslēgumā, un tāpēc vēl nevajadzētu sākt priecāties. (latviešu dzīvesziņa, (c)delfi)
 
 
( Post a new comment )
invisible[info]chanteuse62 on June 17th, 2014 - 02:42 pm
tagad nožēloju, ka nepaprasīju, kas tie ir par riekstiem.(jo zemesrieksti ir vienīgie, ko varu.)
(Reply) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on June 17th, 2014 - 08:46 pm
ņirdziņa par latviešu dzīvesziņu.

man arī parasti nesanāk glazūras. manā gadījumā tāpēc, ka virtuvē par maz vietas, visi resni, nepareizās temperatūras, utt utjpr. (tur ir fizika apakšā, bet eh. man ir pms, es labprāt norītu 520 miljonus candy bars un tad ripotu lejā pa kalnu).
(Reply) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on June 18th, 2014 - 10:00 pm
ha, tas vienkārši nozīmē to, ka man obligāti jāstāv tev blakus katru reizi, kad taisīsi glazūras :)
(Reply) (Link)