13 June 2014 @ 11:15 pm
piektdiena, trīspadsmitais  
šodien ar vikingu-veģetārieti pagaršoju paniņas ar ķimenēm un koriandru iekš krišbarona ielas ēstuves. ak jel, dievu dzēriens. atgādināja par valmieras piena tīrkultūru ar citronu un pipariem, vai kas nu tur bija iekšā, kas bija mans favorītdzēriens brokastīm, līdz to izņēma no apgrozības, šņuk. jo dienas, jo vairāk gribas blenderkrūzi, lai varētu ātri, ērti un efektīvi taisīt visādus šitādus labumus pati, izpausties ar visādiem kapātiem zaļumiem un ko tik ne.

in other news, nenožēloju, ka saņēmos un pacietu komplekta tumša-telpa-maz-svaiga-gaisa-spožs-ekrāns radītās galvassāpes un paliku uz visiem ietekmes stāstiem, izdevās parunāties ar vienu no šīgada absolventēm, kas gadu pastrādāja jaundibinātā skolā, kura darbojās pēc gandrīz identiska principa gervera grange primary, mācības tematiskos moduļos ar praktiski nenoškirtiem atseviškiem priekšmetiem, prasmju apgūšana caur praktiskām, integrētām mācībām, ak! diemžēl skolas pastāvēšana vairs neturpinās, jo radās problēmas ar skolas vadību (svarīgāk plānot darbinieku dzimšanas dienas svinības un pirkt kūku, nekā nopietni plānot skolas organizēšanos) , bet skaidrs ir viens - tas IR iespējams. vispār jau daudz iedvesmojošu lietu ietekmes stāstos, beigās pat apraudājos, kad stāstīja par ticību sarežģītiem skolēniem. jo, galu galā, tieši tur tā skolotāja pozitīvā ietekme ir visvairāk vajadzīga, ai.

brālis saka, ka es savu ābeli (hahahahaha. jā. swedbank mums katram (no IM, nevis man un brālim) uzdāvināja pa ābelei) varu mierīgi kādus pāris gadus vēl turēt uz balkona, atrast lielāku podu un tā. par šo ideju gan mani māc zināmas šaubas. noderētu [info]kuzbas profesionālais viedoklis.
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on June 14th, 2014 - 01:45 pm
Mani sajūsmina viss, ko Tu raksti par Misiju, man pat liekas, ja es par to visu uzzinātu kopumā vēl vairāk, varbūt mana pilnīgi sagrautā ticība izglītības sistēmai atdzimtu no pīšļiem, he, he.

Kāpēc swedbanka Tev un brālim ir uzdāvinājusi ābeli?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 14th, 2014 - 02:34 pm
ah, nēnē, ābele ir nevis man un brālim, bet katram no IM iesaukuma (:
(Reply) (Parent) (Link)
[info]augsne on June 14th, 2014 - 02:41 pm
Swedbank bērnībā neviens nav iemācījis, ka istabas augus (piemēram, ābeles) un dzīvniekus nedāvina. :)
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on June 14th, 2014 - 03:17 pm
Dienas komentārs! :)

(ā, istabas augus tad arī nav smuki dāvināt, ja? tipa, es varu neuztraukties par to, ka kāds, mani nebrīdinājis man uzdāvinās orhideju, par kuru es nafig negribu rūpēties?) Lai gan, nez, domā, ābele skaitās istabas augs?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on June 14th, 2014 - 03:40 pm
Pilnīgi noteikti!
Vai arī Swedbank ir aspergera sindroms, tāpēc tā arī uztvēra - istabas augus nedrīkst, kokus drīkst. :)
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 14th, 2014 - 04:31 pm
huh, kāpēc nedrīkst dāvināt istabas augus?

man arī neviens to nav iemācījis, un lielai daļai cilvēku man apkārt arī ne, jo man vispār daudzkārt ir dāvināti istabas augi, kuri tad sekojoši ir nomiruši, lai kā arī es nepūlētos par tiem parūpēties. man vispār liekas, ka istabas augus cilvēki man ir pasnieguši biežāk, nekā vienkārši grieztus ziedus!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on June 14th, 2014 - 04:34 pm
Tāpēc, ka neesot (nav!) labi dāvināt neko, par ko jārūpējas, bez saskaņošanas ar dāvanas saņēmēju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 14th, 2014 - 04:49 pm
par augu jau ir diezgan viegli nerūpēties, ja negribas - ne viņš čīkstēs, ne arī tiks pārkāpti kādi likumi, to vienkārši atstājot uz palodzes, kamēr nokalst. tb, nekas jau īsti netraucē izturēties pret puķi podā tāpat kā pret puķi vāzē. :P

bet, jā, principā saprotu&piekrītu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on June 14th, 2014 - 04:57 pm
Tas jau tieši ir briesmīgi, ka nekas tiešām NETRAUCĒ. :D Man, piemēram, ļoti patīk puķes vāzēs, bet es tāpat aizmirstu tām apmainīt ūdeni un izmest tās ārā, kad ir nokaltušas, jo tās jau man neatgādina „laiks mani mest ārā, citādi, kad pēc pusgada, izņemsi kātus no ūdens, apvemsies no briesmīgās smakas”. :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]augsne on June 15th, 2014 - 11:56 am
Ojā, nerūpēties ir Pārāk viegli. Nav daudz tādu lietu, kas man liek par sevi justies kā par ignorantu briesmoni tik ļoti, kā to dara sadāvinātās puķes podiņos uz palodzes. :> Es daudz maz normāli uztveru tikai, ja iedāvina podiņā kādas narcises vai hiacintes, kas tāpat nav istabas augs un podiņā ir tikai tāpēc, lai drusku ilgāk stāvētu nekā, ja būtu nogrieztas.
(Reply) (Parent) (Link)