27 May 2014 @ 02:39 pm
hot hot hot  
man vispār pēdējā laikā diezgan jūtami nepatīk darboties pie datōra, pat tad, ja principā ir darbi, ko ar to vajadzētu paveikt. visādas mājas kārtošanas un tīrīšanas lietas šķiet saistošākas, nemaz nerunājot par lasīšanu, spēlēm, ēst gatavošanu vai dzīvošanos ārpasaulē. ļoti iespējams, ka tas saistīts ar manas zemapziņas bailēm, ka vienudien tas datōrs vienkārši aizdegsies. tāpēc šodien ar brāli brauksim mēģināt iegādāties kaut kādu kondensēto kompresēto gaisu vai ko nu tur, un viņš apsolījās beidzot (pēc vairāku mēnešu bakstīšanas!) atskrūvēt un paskatīties, vai rūpīga iekšu iztīrīšana nevarētu situāciju uzlabot.
 
 
( Post a new comment )
honeybee[info]honeybee on May 27th, 2014 - 02:56 pm
Putekļsūcējs neder?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 27th, 2014 - 03:19 pm
pieņemu, ka varētu derēt. bet, heheh, ja es zinātu viennozīmīgu atbildi uz šo jautājumu, tad drošvien tikpat labi arī varētu visu pati izdarīt. :D

kr vnk teica, ka saspiestais gaiss esot efektīvākā metōde, un es īsti nevaru iebilst, jo man nav nekādas pieredzes ar to. un patiesībā, vai nav vienalga, viss, kas motivē brāli izkustēties no mājas, ir labi, citādi vēl tiešām drīz par apsūnojumu uz datōrkrēsla pārvērtīsies.
(Reply) (Parent) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on May 27th, 2014 - 05:17 pm
O, ja procedūra tiks izveikta, Tu, lūdzu, pastāstīsi, cil bīstami to ir darīt amatierim? Es domāju to datora tīrišanu. Manējais arī sāk regulāri slēgties ārā karstuma dēļ, bet bail pašai tur kaut ko skrūvēt vaļā.
(Reply) (Link)
/m.[info]mesija on May 27th, 2014 - 08:16 pm
jā, lūdzams, keep us updated
(Reply) (Link)
remedia: rain[info]remedia on May 28th, 2014 - 03:16 am
Es regulāri lietoju putekļusūcēja metodi, tā tiešām darbojas labi. Tik ļoti, ka reiz mans ar putekļiem aizaugušais draugs sabremzējās tā, ka vispār nespēja pavilkt lotro, un es meklēju, kas varētu būt atgadījies, tīrīju programmas, skenēju antivīrusus n reizes, pārinstalēju lotro utml un nekā. Un tad izsūcu ar putekļusūcēju, un visas problēmas pazuda.
(Reply) (Link)