18 January 2014 @ 11:40 pm
dzīve kūsā  
šodiena ir bijusi tik piepildīta, tik patīkama.

kopā ar [info]tors noskatījāmies rūdolfa minga filmu (izklaidējoši! pārsteidzoši laba mūzika; protams, sūdīgi aktieri un traki banāls sižets, bet vispār šis tas patiešām diezgan iespaidīgs, piemēram, īsti policijas autō un grandiōza pakaļdzīšanās aina ar visu mašīna-krīt-no-kraujas kulmināciju), pēc tam paspēlējām scrabble tējas namiņā un apspriedām tādas aizraujošas tēmas kā, piemēram, garīgo veselību. un tad es ar [info]mesija gājām uz teātri, kas bija ārkārtīgi jautri, mīlīgi un nostaļģiski. pēc tam, kad devos rimi iegādāties pārtiku brokastīm un tā, pienāca viens izteikti pēc alkohōla ožošs ļautiņš un teica, ka viņam ļoti griboties ēst, kā rezultātā es viņam nopirku divas vislielākās rimi nocenotās lētās bulkas, jo, nu, es no tā nabagāka nepalikšu, bet vismaz kādam uz brīdi nebūs tukšs vēders, kā arī tas arī noteikti bija vienkāršākais veids, kā ātri tikt no viņa vaļā, nejūtoties kaut kā dīvaini, hahah. tad, gaidot trolejbusu, sasmīdināju mcdonalds pārdevēju, stāvot rindā pēc tējas (un tualetes kōda uz čeka) ar palielu puķkāpostu rokās.

kad beidzot biju pavisam, pavisam mājās, pirmo reizi piedzīvoju kaut kādu īpatnēju temperatūras maiņas fenomenu - bija tā, it kā manā vēderā būtu liels siltuma avots, tas bija ārkārtīgi patīkami, es ceru, ka tā notiks kādreiz atkal.

priecīgs zvēriņš!
 
 
( Post a new comment )
[info]augsne on January 19th, 2014 - 12:22 am
Ou, man likās, ka tas siltuma avots ir visiem daudz un dikti. :)
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 19th, 2014 - 12:24 am
nez, tieši šitā man nekad nebija bijis, es nemānos! tas bija ļoti, ļoti dīvaini un es ārkārtīgi samulsu, bet man riktīgi patika. :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on January 19th, 2014 - 01:15 am
Nu, tad novēlu, lai ir vēl! :)
(Reply) (Parent) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on January 19th, 2014 - 10:54 pm
kaut kā vienmēr paliek tā foršāk ap sirdi, kad lasa cibiņā par tādu tiešām it kā vienkāršu, bet jauku dienu. nezin kāpēc, bet vidējais latvietis-rūcējs tādos brīžos apklust un es tikai priecājos par citu.
(Reply) (Link)